fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sagunt organitza actes commemoratius del centenari del naixement de Santiago Bru i Vidal

Sagunt organitza actes commemoratius del centenari del naixement de Santiago Bru i Vidal

Este dijous, 11 de novembre, en el Centre Cultural Mario Monreal a les 19.00 hores es recordarà la seua persona i es recitaran els seus poemes, coincidint amb l’aniversari de la seua defunció.

Dijous que ve, 11 de novembre, donaran inici les activitats i actes programats per honrar la memòria del cronista, historiador i poeta Santiago/Jaume Bru i Vidal l’any del centenari del seu naixement. Este dijous, coincidint amb l’aniversari de la seua defunció, es realitzarà un acte commemoratiu en el Centre Cultural Mario Monreal a les 19.00 hores, on es recordarà la seua persona i es recitaran els seus poemes.

L’acte començarà amb el poema Per a quan retorne, terra meua, musicalitzat per Eva Gómez i posteriorment serà la benvinguda a càrrec de la periodista d’Onda Cero, María José Gimeno, qui serà la conductora de l’acte. El reconeixement a Bru i Vidal continuarà amb una projecció d’imatges i un recital de poesia. 

A continuació, s’entregarà una placa honorífica a la família i intervindran el fill del poeta, Santiago Bru, i l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno. L’acte finalitzarà amb el poema musicalitzat Porxes, a càrrec d’Eva Gómez.

 Este serà l’inici d’un cicle d’activitats per a no oblidar i per a donar més a conéixer la figura del desconegut Brui i Vidal, per a molta part de la ciutadania i sobretot d’un sector de mitjana i jove edat. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.