fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

S’anuncia una nova convocatòria dels Premis Ciutat de Castelló 2022

S’anuncia una nova convocatòria dels Premis Ciutat de Castelló 2022

L’esdeveniment reconeixerà l’excel·lència musical, el teatre, la literatura infantil, les arts plàstiques, les humanitats, les ciències experimentals i els estudis per la pau.

El passat 21 d’octubre, el portaveu del Govern Municipal de l’Ajuntament de Castelló de la Plana, José Luís López, va anunciar la proposta i promoció de les bases reguladores dels Premis Ciutat de Castelló 2022 durant la Junta de Govern Local. 

Els guardons reconeixeran, com en edicions anteriors, reconeixeran set modalitats o disciplines diferents, entre les quals es repartirà la suma d’uns 25.000 euros amb els quals la ciutat dota els premis. 

Les categories de l’edició del 2022 seran Arts Plàstiques, Teatre, Humanitats, Ciències Experimentals, Literatura Infantil Il·lustrada, per la Pau i a l’excel·lència musical ‘Guitarrista Manuel Babiloni”. Esta última categoria pretén difondre i reivindicar l‘herència musical i humana del guitarrista castellonenc Manuel Babiloni. 

Pròximament, l’Ajuntament de Castelló aprovarà i procedirà a la publicació de les bases per als Premis Ciutat de Castelló 2002. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.