fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sequiol guanya el premi a la millor Gaiata i Cremor com a infantil

Sequiol guanya el premi a la millor Gaiata i Cremor com a infantil

Ambdues construccions seran les Gaiates de la ciutat 2018.

La votaci贸 en la qual van participar les 19 entitats gaiateres de la ciutat, en un format molt semblant al d’Eurovisi贸, van donar el primer premi a la Gaiata 15 “Sequiol”, seguida de la Gaiata 18 “Cr猫mor” en el segon lloc i la Gaiata 19 “La Cultural” en el tercer. El quart lloc va ser per a la Gaiata 6 “Fanal-Ravalet”; el cinqu茅 per a la Gaiata 8 “Portal de L’Olm” i en sis茅 per a la Gaiata 9 “L’Espartera”.

El premi del p煤blic, la votaci贸 del com es van fer a trav茅s de l’aplicaci贸 de m貌bil, va anar per a la Gaiata 19 “La Cultural” i el premi d’il路luminaci贸 va ser per a la Gaiata 18 “Cr猫mor”.

En categoria infantil, la Gaiata 18 “Cr猫mor” va ser la guanyadora. El segon lloc va ser per a la Gaiata 19 “La Cultural”, el tercer per a la Gaiata 9 “L’Espartera”, la cambra per a la Gaiata 15 “Sequiol”, el cinqu茅 per a la Gaiata 8 “Portal de L’Om” i el sis茅 per a la Gaiata 6 “Fanal-Ravalet”.

El premi al millor programa va ser per a la Gaiata 6 “Fanal Ravalet”, que es porte tamb茅 el premi a la millor portada.

El millor article de concurs sobre el futur de la festa va ser l’escrit per Arturo Espanya, de la Gaiata 1 “Brancal de la Ciutat”.

Finalment, el millor llibret de Colles va ser per a “Rebombori” i el millor article per a “El Magre”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.