fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sergio A. Ramos surt guanyador del Concurs de Cartell Anunciador de les Falles d’Utiel 2019

Sergio A. Ramos surt guanyador del Concurs de Cartell Anunciador de les Falles d’Utiel 2019

L’artista guanya per tercer any consecutiu este concurs amb un cartell homenatge als 75 anys de Falles a Utiel.

Sergio. A Ramos ha sigut el guanyador del Concurs de Cartell Anunciador de Falles 2019 amb l’obra presentada sota el lema “75 anys de la mà”.

Este dilluns 18 de febrer, la Junta Local Fallera va procedir a l’obertura dels cartells anunciadors de Falles resultant guanyador, per tercer any consecutiu, Sergio A. Ramos.

L’artista, fotògraf de professió, ha triat un cartell en el qual reflectix la tradició fallera del municipi en un any molt especial, ja que se celebra el 75 aniversari de Falles a Utiel. “En el cartell he volgut simbolitzar la tradició fallera d’Utiel. La unió de les mans d’un faller i una fallera reflectixen l’esforç de les tres comissions per a complir 75 anys i continuar mantenint les festes josefines. També he integrat detalls de la tela de la indumentària fallera, tant en el fons del cartell com en la llegenda del 75 aniversari i he inclòs un motiu al·lusiu al foc com a símbol de les Falles” apunta el guanyador.

En total s’han presentat a esta convocatòria 11 cartells, augmentant així el nombre de participants respecte a altres edicions.

Tots els cartells estaran exposats del 25 de febrer al 16 de març a la sala Polivalent de la Casa de Cultura d’Utiel. Des de l’Ajuntament d’Utiel traslladem la nostra enhorabona al guanyador i el nostre agraïment a la resta de participants per la seua col·laboració.

Leave a Reply

Your email address will not be published.