fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

S铆lvia Navarro Godos i Maria Olivas Vidal, elegides Reines Falleres de Borriana per a l’any 2023

S铆lvia Navarro Godos i Maria Olivas Vidal, elegides Reines Falleres de Borriana per a l’any 2023

La sala de plens municipal ha tornat a acollir l’acte de l’elecci贸 en les dates habituals.

La inc貌gnita ha estat resolta i S铆lvia Navarro Godos ser脿 la nova Reina Fallera de Borriana per al pr貌xim exercici de 2023, i Maria Olivas Vidal, com era d’esperar, ser脿 la reina Fallera Infantil de la ciutat, segons s’ha pogut saber en l’acte d’aquesta vesprada de l’elecci贸 de les Reines Falleres de Borriana 2023.

La sala de plens municipal ha tornat a quedar-se xicoteta aquesta vesprada en l’acte de l’elecci贸 de les reines, que s’ha celebrat novament, despr茅s de dos anys, en les dates habituals. Despr茅s de la votaci贸 de les comissions falleres, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha comunicat directament per tel猫fon a les dos joves la seua designaci贸.

Aix铆, despr茅s d’una setmana d’incertesa i despr茅s que quatre joves presentaren la seua candidatura a Reina Fallera i una altra ho fera per a representar a la ciutat com a Reina Fallera infantil, els dubtes s’han resolt definitivament quan l’alcaldessa des de la sala de plens ha confirmat telef貌nicament, en primer lloc a Maria Olivas Vidal de la falla Barri la Merc猫, que era la nova Reina Fallera infantil de Borriana, i pocs segons despr茅s s’ha posat en contacte amb S铆lvia Navarro Godos, de la falla Barri d’Onda, per a comunicar-li que havia estat triada per les comissions falleres com la m脿xima representant de les festes josefines de 2023.

Tant els voltants com l’interior de l’Ajuntament de Borriana s’han convertit en un formiguer de persones, la gran majoria amics, amigues i familiars de les candidates, i representants d’alguna de les 18 comissions falleres de Borriana.

S鈥檋a acabat la cerim貌nia de la votaci贸 per part dels presidents i presidentes de cadascuna de les d铆huit comissions falleres i de la regidora de Falles, Sara Molina. Posteriorment, en el consistori, l’alcaldessa de Borriana i la secret脿ria de l’Ajuntament han obert l’urna i han realitzat el recompte dels vots, per a con猫ixer el resultat de les candidates triades.

A continuaci贸, Maria Josep Safont els ha comunicat per tel猫fon el seu nou c脿rrec de Reina Fallera de Borriana. Com 茅s habitual, en pronunciar el nom de les candidates triades s’ha desbordat l’alegria i la crid貌ria entre les persones m茅s pr貌ximes a cadascuna de les dos joves que ostentaran la representaci贸 de les Falles de Borriana durant 2023.

Despr茅s de l’anunci, dos vehicles oficials s’han despla莽at als domicilis de les futures reines falleres i les han traslladades a l’Ajuntament per a complir amb l’acte de presentaci贸 davant les autoritats i la gran fam铆lia fallera, per a ser, el mes de novembre, proclamades com a m脿ximes representants falleres.

Respecte a la data per a la presentaci贸 de candidatures a les corts d’honor i dames de la ciutat, la Junta Local Fallera de Borriana ha informat que ser脿 dimarts que ve 12 de juliol.

Curr铆culum de les candidates

Maria Olivas Vidal

– Membre de la comissi贸 Infantil de la falla Barri la Merc猫 des del 2011 fins a l’actualitat

– Membre de la cort d’honor de la falla la Merc猫 en 2018 i 2019

– Fallera Major infantil de la falla la Merc猫 en 2020, 2021 i 2022

S铆lvia Navarro Godos

– Membre de la cort d’honor infantil de la falla Barri d’Onda en 2004, 2005, 2006 i 2007

– Fallera Major infantil de la falla Barri d’Onda en 2008

– Dama de la ciutat infantil el 2009

– Presidenta infantil de la falla Barri d’Onda en 2010 i 2011

– Membre de la cort d’honor de la falla Barri d’Onda en 2016. 2017, 2019, 2020, 2021 i 2022

– Fallera Major de la falla Barri d’Onda 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published.