fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Simona Slatinská és proclamada Reina de la Fira d’Onda 2019

Simona Slatinská és proclamada Reina de la Fira d’Onda 2019

La Cort d’honor de la Reina està formada per Elisabeth Brun.

La Fira d’Onda 2019 ja té Reina, Simona Slatinská ha estat proclamada este dissabte com a màxima representant de la Fira de la ciutat en un acte emotiu i replet de color. La jove ha rebut la banda de mans de la seua predecessora, Anna Peña. La Cort d’Honor de la Fira, Elisabeth Brun ha rebut la banda de la mà de la seua amiga i Reina d’Onda, Simona Slatinská.

Després d’este emotiu moment, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester i la tinenta d’alcalde de Cultura i Festes, María Prada de Conflent han imposat la insígnia de la Vila a la Reina i Dama 2019.

El teatre Mònaco, engalanat per a l’ocasió, ha estat replet d’un públic lliurat que no ha deixat d’aplaudir a les que ja són les màximes representants de la Fira. L’encarregat de presentar l’acte, ha estat Ramón Cabedo, reconegut periodista local.

L’acte ha comptat amb la presència de nombrosa representació de les festes d’altres localitats, d’autoritats i entitats, família i amics que també volien retre homenatge a Simona Slatinská. La proclamació ha finalitzat amb l’Himne a Onda i l’Himne de València. Un acte emotiu que sens dubte la nostra Reina i Dama de la Fira guardaran sempre en el seu cor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.