fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sitja sorpren l’auditori de Vilafamés

Sitja sorpren l’auditori de Vilafamés

El grup Sitja va sorprendre l’auditori que omplia la plaça de la Sang de Vilafamés amb tres temes musicals molt innovadors i de llarga durada. El grup de Vila-real ha donat un pas endavant amb el tipus de música que els caracteritza, és a dir, les composicions contemporànies però amb una base de ritmes i melodies tradicionals valencianes.

En esta ocasió, Sitja ha realitzat un treball d’investigació aplicant tot allò que aporta la nova tecnologia sonora, on la base tradicional queda prou més diluida que en treballs anteriors. Cal destacar el nivell musical i l’important treball d’experimentació realitzat pel grup i la qualitat de la veu d’Elena Mezquita.

En la primera part, va actuar el músic i compositor Ramon Godes amb un concert de guitarra que, en una línia semblant a Sitja, ens va reinterpretar ritmes i melodies de la terra, com les Marineries i El bolero de Castelló, i altres peces de la memòria musical mediterrània.

El pròxim dissabte, el gurp Red Tree tancarà el cicle de quatre concerts de l’Estiu Cultural, que enguany han servit per commemorar el 775 aniversari de la carta pobla de Vilafamés.

Leave a Reply

Your email address will not be published.