fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

‘Tres Territoris, un mateixa terra’ comptar脿 amb una web pr貌pia i es constituir脿 com a associaci贸

‘Tres Territoris, un mateixa terra’ comptar脿 amb una web pr貌pia i es constituir脿 com a associaci贸

El projecte ‘Tres Territoris, un mateixa terra’, que uneix la poblaci贸 de Morella, la Comarca de la Terra Alta i la Comarca del Matarranya, ha celebrat aquest mat铆 una reuni贸 a la seu comarcal del Matarranya, a Vall-de-roures.

En aquesta reuni贸, en la qual hi eren presents l’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, el president de la Comarca del Matarranya, Rafael Mart铆 i els representants empresarials dels tres territoris, com el president d’Asetmico, Joaqu铆n Deusdad, s’han establert les bases del que seran les pr貌ximes accions conjuntes de ‘Tres Territoris’.

El primer d’ells ser脿 constituir-se com associaci贸, per facilitar la gesti贸 dels projectes i poder sol路licitar ajudes econ貌miques a altres administracions. Es preveu que en breu estiguen completats els estatuts, per a procedir a la seva signatura.

Un altre dels projectes que s’han aprovat, 茅s la creaci贸 d’una p脿gina web de ‘Tres Territoris’, on es donar脿 visibilitat als projectes que s’executen i es promocionaran els actes que es realitzen en el territori.

Properament, a m茅s, se celebrar脿 la trobada empresarial que ja ha tingut lloc a Morella i el Matarranya en anys anteriors. En aquesta ocasi贸, el territori amfitri贸 ser脿 la Terra Alta, que mostrar脿 els seus productes, empreses, natura i patrimoni cultural als empresaris morellans i matarranyencs.

Tamb茅 s’ha aprovat realitzar un estudi d’un possible Cam铆 Natural, que unir脿 els tres territoris i que suposar脿 un nou atractiu tur铆stic i natural conjunt.

L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha valorat de manera “molt positiva” aquesta trobada, ja que “en breu, veuran la llum eines de promoci贸 molt importants per a aquest projecte i que reafirmen la feina que s’est脿 duent a terme des de fa temps”. A m茅s, afegia que “Tres territoris, una mateixa terra” “茅s una suma de sinergies, de col路laboraci贸. Municipis de tres comarques i tres comunitats aut貌nomes que tenen clara la necessitat i les coses positives que t茅 el anar junts”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.