fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Turisme aporta 50.000 euros a les gaiates per a “projectar i internacionalitzar la Magdalena”

Turisme aporta 50.000 euros a les gaiates per a “projectar i internacionalitzar la Magdalena”

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, reitera la necessitat de “una major i millor promoci贸” de les festes fundacionals.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, i el secretari auton貌mic de Turisme (AVT), Francesc Colomer, han presentat hui una l铆nia pressupost脿ria de 50.000 euros per a recolzar al m贸n de la festa i de les gaiates amb l’objectiu “d’explorar totes les oportunitats per a projectar la Magdalena i internacionalitzar m茅s les festes de la Madgdalena”, segons han explicat en roda de premsa. Els 50.000 euros es destinaran al Patronat de Festes (30.000 euros) i al de Turisme (20.000 euros), una partida que se suma als 160.000 euros de subvenci贸 municipal que ja han rebut les 19 gaiates.

Marco ha agra茂t el “suport que de manera decidida ha fet per Castell贸 i per les festes de la Magdalena l’Ag猫ncia Valenciana de Turisme i la Generalitat per a millorar la promoci贸 de les nostres festes fundacionals i per a recolzar a les gaiates, que durant tot l’any treballen perqu猫 la resta de la ciutadania puguem gaudir de nou dies de festa”. L’alcaldessa ha apuntat que el criteri de repartiment de l’ajuda de l’AVT “es consensuar脿 amb el m贸n de la festa” amb l’objectiu de “generar sinergies amb altres administracions i no compet猫ncies per a optimitzar les ajudes p煤bliques”.

Per la seua banda, Francesc Colomer ha subratllat que la Generalitat Valenciana ha apostat per que “les festes de la Magdalena tinguen el mateix tracte que Falles i Fogueres tal com ha reivindicat l’alcaldessa” i, en aquest sentit, ha defensat que “el turisme d’avui 茅s un turisme experiencial que es manifesta en esdeveniments com les festes de la Magdalena, que tenen el valor afegit i diferencial de la gent i del carrer per a ajudar a la projecci贸 de Castell贸”.

El secretari auton貌mic de Turisme tamb茅 ha destacat que des de l’AVT “s’aplicar脿 tota la capacitat anal铆tica de mercats, nacional i internacionals, per a identificar oportunitats de promoci贸 de la Magdalena i anar a per elles”. En aquest sentit, l’alcaldessa de Castell贸 s’ha referit a la import脿ncia que t茅 una “millor i major promoci贸 de la Magdalena” per a “potenciar les festes i beneficiar directa i indirectament al m贸n de la festa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.