fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“Un estiu al Castell Vell” apropa la hist貌ria i el patrimoni a m茅s de 80 xiquets i xiquetes de Castell贸

“Un estiu al Castell Vell” apropa la hist貌ria i el patrimoni a m茅s de 80 xiquets i xiquetes de Castell贸

El per铆ode d’inscripci贸 per al segon torn 鈥 del 8 al 12 de juliol 鈥 romandr脿 obert fins al 5 de juliol.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell贸, encap莽alada per Ver貌nica Ruiz, ha organitzat ‘Un estiu al Castell Vell’, una escoleta d’estiu en qu猫 vora uns 90 xiquets i xiquetes podran descobrir diferents aspectes de la vida a l’Edat Mitjana, conceptes i activitats que giren al voltant de la cultura i la societat.

L’escoleta compta amb dos torns de cinc dies – de dilluns a divendres -, el primer de l’1 al 5 de juliol i el segon del 8 a 12, ambd贸s de 9 a 13.30 hores en el Centre d’Investigaci贸 del Castell Vell de Castell贸. ‘La iniciativa ha sigut un 猫xit i ha tingut una gran acollida’, ha explicat Ruiz. De fet, el primer torn compta amb 49 xiquetes i xiquets, mentre que per al segon, amb 37, segueix oberta la inscripci贸. El termini d’inscripci贸 romandr脿 obert fins al 5 de juliol, a trav茅s del correu info@mucc.es, on caldr脿 presentar fotoc貌pies del DNI, llibre de fam铆lia i targeta sanit脿ria de cada xiquet i xiqueta inscrit.

Les activitats estan destinades a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys, que durant estos dies coneixeran la hist貌ria i el patrimoni a trav茅s de diferents tallers actius i de manipulaci贸. A m茅s a m茅s, coneixeran diferents professionals que intervenen en la recerca hist貌rica, la posada en valor i la cura del patrimoni arqueol貌gic: la historiadora, l’arque貌loga, la restauradora, el treball als museus i els grups de recreaci贸 hist貌rica. La regidora de Cultura celebra: ‘els xiquets i xiquetes podran gaudir d’activitats educatives en un entorn tan significatiu com el Castell Vell’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.