fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Uns 300 alumnes de cinc anys disfruten del Teatre Escolar a Benicarl贸

Uns 300 alumnes de cinc anys disfruten del Teatre Escolar a Benicarl贸

Entre avui i dem脿, 300 alumnes de cinc anys passaran per l’Auditori Pedro Mercader per assistir a la representaci贸 de l’espectacle ‘Con la bambola in tasca’, un cl脿ssic del teatre infantil que porta m茅s de 25 anys de gira i que en la seua estada a Espanya nom茅s es representar脿 al Teatre Lliure de Barcelona, a Benic脿ssim i a Benicarl贸.

L’obra forma part del programa Teatre Escolar que la Regidoria de Cultura ha recuperat enguany i est脿 adaptada a partir del conte d’Aleksandr Afan脿siev ‘Vassilissa la bella’, un dels muntatges m茅s emblem脿tics de la prestigiosa companyia de Parma Teatro delle Briciole. Una hist貌ria inici脿tica d’una xiqueta que porta sempre una nina a la butxaca i que s’endinsa pel bosc de la bruixa tot buscant el foc.

En realitat, per貌, 茅s la hist貌ria del pas d’una generaci贸 a una altra, del poder de la intu茂ci贸 simbolitzat per la nina que Vassilissa porta a la butxaca. 脡s a dir, de la capacitat de mirar endins, d’escoltar, de sentir i d’entendre que sovint les coses no s贸n com semblen i es recorre a la intu茂ci贸 per a descobrir-les.

Leave a Reply

Your email address will not be published.