Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vicent Bou assumirà Joventut, Innovació i Biblioteques a Onda

Vicent Bou assumirà Joventut, Innovació i Biblioteques a Onda

El representant de Noves Generacions serà el responsable d’impulsar accions a favor dels joves de la localitat.

La futura alcaldessa del PP a Onda, Carmina Ballester, ha anunciat que Vicent Bou serà el responsable de Joventut, Innovació i Biblioteques a Onda. El nou regidor forma part de Noves Generacions, és graduat en Dret i serà la primera vegada que assumeix responsabilitats de gestió.

El regidor del PP assumeix estes àrees amb la il·lusió de treballar i formar part de l’equip per a millorar Onda. Vicent Bou ha explicat avui que “des del PP impulsarem polítiques que milloren la qualitat de vida dels joves d’Onda i, a més, desenvoluparem accions concretes enfocades en la Innovació en la localitat”.

Bou assumirà la gestió del Casal Jove, que vol que torne a ser en un referent per als joves del municipi “i oferir un oci responsable a més d’accions formatives”.

El responsable popular adverteix que “a més volem millorar els espais perquè els estudiants puguen estudiar en les millors condicions”. Al mateix temps, “s’impulsaran una línia d’accions per a reforçar la innovació i el desenvolupament de les noves tecnologies en la localitat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.