fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vicente Montol铆o ser脿 el nou gerent del Patronat de Festes de Castell贸

Vicente Montol铆o ser脿 el nou gerent del Patronat de Festes de Castell贸

La regidora Sara Us贸 destaca l’ampli curr铆culum fester de Montol铆o, que va ser pregoner de la Magdalena en 2007 i prohom dels Cavallers de la Conquesta en 2008 i 2009.

La presidenta del Patronat de Festes de l’Ajuntament de Castell贸, Sara Us贸, ha proposat a Vicente Montol铆o Beltr谩n com a nou gerent del Patronat de Festes, una proposta que haur脿 d’elevar-al consell rector de l’organisme per a la seua aprovaci贸.

Vicente Montol铆o t茅 un ampli curr铆culum fester, entre el qual destaca el seu c脿rrec com a prohom de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta els anys 2008 i 2009 o la seua elecci贸 com a pregoner de les festes de la Magdalena de 2007. A m茅s, va ser membre de la comissi贸 de la Gaiata 5 de 1982 a 1987; membre del Grup de Danses El Forcat de 1985 a 1989; col路laborador de la Gaiata 5 el 1989 i 1990; col路laborador de la Gaiata 13 de 1998 a 2002; Fadr铆 d’Or Honor铆fic de la Junta de Festes de Castell贸 a 2002; membre del cabildo dels Cavallers de la Conquesta del 2003 al 2009, ens del qual actualment forma part del Consell d’Honor, i col路laborador en diferents etapes de la Junta de Festes.

Tamb茅 ha estat presentador i guionista de diferents edicions de la Festa de la Rosa, d’imposicions de bandes i Galanias a les reines de les festes. A m茅s, ha col路laborat i presentat el Certamen Literari ode la Confraria del Lled贸, en la serenata a la Mare de D茅u i en el Festival de Danses de la Corona d’Arag贸 en diferents edicions. Montol铆o tamb茅 col路labora amb gaiates i associacions quan aix铆 s’ha requerit.

A nivell professional, Vicente Montol铆o 茅s funcionari de carrera del Consorci Hospitalari Provincial de Castell贸, 茅s llicenciat en Ci猫ncies del Treball per la Universitat Jaume I i ha seguit diferents cursos de formaci贸 relacionats amb la gesti贸 en l’administraci贸 p煤blica, gesti贸 de recursos humans i prevenci贸 de riscos laborals impartits per l’Escola Valenciana d’Estudis de l’Administraci贸 P煤blica, entre altres institucions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.