fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real crear脿 una Junta de Coordinaci贸 de Festivals per a unir esfor莽os en la consolidaci贸 d’aquest producte cultural i tur铆stic

Vila-real crear脿 una Junta de Coordinaci贸 de Festivals per a unir esfor莽os en la consolidaci贸 d’aquest producte cultural i tur铆stic

L’alcalde i els edils de Cultura, Turisme i Joventut es reunixen amb representants dels principals esdeveniments art铆stics que se celebren cada any a la ciutat amb l’objectiu de generar sinergies i definir una estrat猫gia conjunta.

L’Ajuntament de Vila-real treballa en la creaci贸 d’un nou 貌rgan de coordinaci贸 que implicar脿 els festivals que se celebren anualment a la ciutat amb l’objectiu d’unir esfor莽os i generar sinergies que contribu茂squen a la consolidaci贸 d’un potent producte cultural i tur铆stic. Este 貌rgan s’incardina en l’estrat猫gia de la marca de Ciutat de Festivals, Congressos i Esdeveniments, que precisament centrar脿 enguany la promoci贸 de Vila-real en la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur).

L’alcalde, Jos茅 Benlloch, ha anunciat la creaci贸 d’una Junta de Coordinaci贸 de Festivals durant la reuni贸 que ha mantingut, al costat dels regidors de Turisme, Diego A.Vila, Cultura, Rosario Royo, i Joventut, Anna Vicens, amb responsables dels esdeveniments art铆stics que acull la ciutat.
“Vila-real compta amb al voltant d’una vintena de festivals repartits al llarg de l’any, una oferta que hem anat generant de la m脿 del talent i l’esfor莽 d’artistes i empresaris culturals del nostre territori, i que ens ha perm猫s posicionar-nos com una ciutat referent en cultura i atraure p煤blic d’altres localitats; per貌 ara hem de fer un pas m茅s per a millorar la coordinaci贸 i generar sinergies que ens ajuden a potenciar encara m茅s este producte cultural i tur铆stic”, ha explicat l’alcalde.

Dins d’esta nova estrat猫gia de treball, el primer pas ha sigut convocar una trobada amb els directors i representants dels festivals, en el qual l’alcalde ha detallat les funcions d’esta nova Junta de Coordinaci贸 de Festivals. Este 貌rgan es convocar脿 tant a principis com a la fi de cada any de manera que funcione com un espai de di脿leg, coordinaci贸 i col路laboraci贸 entre els diferents festivals. A m茅s dels directors dels esdeveniments art铆stics que s’organitzen cada any a Vila-real, tamb茅 formaran part d’esta junta els representants de les regidories implicades en l’organitzaci贸 d’estos festivals, com s贸n Cultura i Turisme.

En la reuni贸 han estat presents David Eres Brun, director de la Setmana T脿rrega; Irene Cabedo, representant del Festival Coral; Josep Gil, director del Festival d’脪pera; Pasqual Arnal, director de TEST; Vicent Colonques, director de Real Jazz; Sonia de la Vega, directora de Cineculpable; Alfredo Sanz, director de Laquima Vere; Pau Ayet, director de FITCarrer Vila-real i Pascual Arrufat i Pascual Tom谩s, directors de FEN Festival.

Leave a Reply

Your email address will not be published.