fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real rellança el Certamen Literari Ciutat de Vila-real

Vila-real rellança el Certamen Literari Ciutat de Vila-real

La Regidoria de Cultura, que ja ha obert el període de lliurament dels treballs, ofereix dos premis de 2.000 euros i l’edició i distribució del llibre a territori estatal i canvia la data de lliurament dels guardons al mes d’octubre

El Certamen Literari Ciutat de Vila-real torna després de dos anys en standby amb una nova caracterització, encara que “mantenint la seua essència”. El regidor de Cultura, Eduardo Pérez, ha presentat la nova convocatòria, que seguirà premiant els treballs de narrativa de temàtica lliure, encara que en aquesta ocasió, a més d’acceptar obres en valencià, també ho farà en castellà, oferint dos premis.

“El certamen va nàixer per a impulsar la literatura en valencià, àmbit en el qual som un referent i volem seguir sent-ho. És la raó de ser del certamen i no té sentit si no es valora i impulsa la creativitat en la nostra llengua”, indica Pérez, qui al mateix temps destaca que “si volem que el concepte de ciutat creativa s’estenga dins i fora de les nostres fronteres, no podem oblidar que a Vila-real hi ha molts escriptors, cada vegada més, que escriuen en llengua castellana”.

Per això, ha assegurat que “l’única manera que la ciutat siga coneguda per la seua cultura i creativitat és obrint-nos al castellà i és una opció que no podem obviar”. D’aquesta manera, des d’avui i fins al pròxim 30 d’agost podran presentar-se les obres de manera telemàtica a través del web http://ciutatdevilareal.com, on es troben també les bases, que estipulen una extensió màxima de 200 pàgines i mínima de 150.

Leave a Reply

Your email address will not be published.