fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vilafamés potenciarà el turisme actiu a la Guia dels Pobles Més Bonics d’Espanya

Vilafamés potenciarà el turisme actiu a la Guia dels Pobles Més Bonics d’Espanya

Avui divendres es presenta a Madrid la guia 2016 amb els 44 pobles que integren la xarxa de “Els pobles més bonics d’Espanya”.

Vilafamés ha actualitzat la informació que poden trobar els usuaris en aquesta publicació que enguany comptarà amb un format molt més visual i atractiu a més d’una ampliació substancial del contingut. Podran ser adquirides proximament a la Tourist Info de la localitat i en altres punts habituals.

El regidor de Turisme del municipi, Lluís Torlà ha apuntat que “també es presentarà la nova Central de Reserves, on es podrà trobar packs a mida per visitar Vilafamés, escapades per descobrir els secrets de Vilafamés, escapades d’aventura en família, escapades enoturístiques o gastronòmiques són només algun dels packs que es presentaran. Tots ells amb un denominador comú, les visites guiades pel nostre casc antic, declarat Bé d’Interès Cultural (BIC). “

Amb aquesta acció Vilafamés confia en incrementar el nombre de visitants i que durant la seva estada passen més temps al municipi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.