fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vinaròs acull este mes l’exposició itinerant “Nosaltres, les escriptores valencianes en el temps”

Vinaròs acull este mes l’exposició itinerant “Nosaltres, les escriptores valencianes en el temps”

Fins al 26 de maig es podrà visitar esta mostra a Vinaròs.

La Biblioteca Municipal de Vinaròs acull, fins al pròxim 26 de maig, l’exposició itinerant “Nosaltres, les escriptores valencianes en el temps”, que ofereix un repàs de les autores més destacades de la comunitat al llarg de la història, des de Sor Isabel de Villena fins a l’actualitat.

“L’objectiu d’esta exposició, que s’emmarca dins el Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura, és donar visibilitat a les escriptores que conformen la nostra tradició literària. Convidem per això a la ciutadania interessada a visitar-la per conèixer més sobre totes elles”, ha expressat el regidor de Cultura, Marc Albella.

Esta mostra, comissariada per Manola i Rosa Roig, ha estat organitzada per la Fundació paper Llibre i la Lectura (FULL), amb col·laboració de la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

A més, este projecte es complementa amb una pàgina web específica amb informació del catàleg de les 450 escriptores que formen part de la mostra i que es pot visitar a www.escriptoresvalencianes.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.