fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vinar貌s acull este mes l’exposici贸 itinerant “Nosaltres, les escriptores valencianes en el temps”

Vinar貌s acull este mes l’exposici贸 itinerant “Nosaltres, les escriptores valencianes en el temps”

Fins al 26 de maig es podr脿 visitar esta mostra a Vinar貌s.

La Biblioteca Municipal de Vinar貌s acull, fins al pr貌xim 26 de maig, l’exposici贸 itinerant “Nosaltres, les escriptores valencianes en el temps”, que ofereix un rep脿s de les autores m茅s destacades de la comunitat al llarg de la hist貌ria, des de Sor Isabel de Villena fins a l’actualitat.

“L’objectiu d’esta exposici贸, que s’emmarca dins el Pla Valenci脿 de Foment del Llibre i la Lectura, 茅s donar visibilitat a les escriptores que conformen la nostra tradici贸 liter脿ria. Convidem per aix貌 a la ciutadania interessada a visitar-la per con猫ixer m茅s sobre totes elles”, ha expressat el regidor de Cultura, Marc Albella.

Esta mostra, comissariada per Manola i Rosa Roig, ha estat organitzada per la Fundaci贸 paper Llibre i la Lectura (FULL), amb col路laboraci贸 de la Conselleria d’Educaci贸, Recerca, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

A m茅s, este projecte es complementa amb una p脿gina web espec铆fica amb informaci贸 del cat脿leg de les 450 escriptores que formen part de la mostra i que es pot visitar a www.escriptoresvalencianes.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.