fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vinar贸s celebra el d铆a de la dona amb Pilar Bell茅s i la seva novel路la “La sombra”

Vinar贸s celebra el d铆a de la dona amb Pilar Bell茅s i la seva novel路la “La sombra”

Aquest 7 de mar莽 es van reunir a la Biblioteca nombroses persones, homes i dones, demanant igualtat i lluitant per millorar les condicions de la dona en la nostra societat.

La regidora d’Igualtat, Mamen Ruiz, va introduir l鈥檃cte. A continuaci贸 Pilar Bell茅s va parlar del seu llibre i va impartir la conferencia 鈥淨u猫 busquen les dones en la relaci贸 de parella?鈥. El p煤blic assistent, tant homes com dones, van participar amb la lectura de poemes de Pilar Bell茅s.

Va ser un acte emocionant i reivindicatiu que finalment va tancar la regidora d鈥橧gualtat. Esperem que aquests drets apleguen a fer-se realitat en les nostres vides.

鈥淟a sombra: la fe y el amor mueven monta帽as pero la envidia y la ambici贸n mueven el mundo鈥. M貌nica, una escriptora desconeguda que somia amb l’猫xit, viu una 芦hist貌ria d ‘amor禄 amb Richard, un madur i atractiu actor, oblidat pel p煤blic i arru茂nat, que tracta de tornar. Junts decideixen escriure les mem貌ries de Richard i produir una pel路l铆cula. La qual cosa, si tingu茅s 猫xit, seria un triomf per a tots dos. No obstant aix貌, aviat apareixen sentiments que no tenen res a veure amb l’amor. Un dia a M貌nica se li apareix l鈥 ombra en el mirall i la prev茅 sobre l’error que est脿 a punt de cometre per貌 aquesta, moguda per l’ambici贸, no li fa cas i segueix endavant. L’ombra no deixa d’apar猫ixer en diferents situacions. Convidem el lector a viure aquesta hist貌ria i reflexionar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.