Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“Ya está aquí la Magdalena” la nova cançó sobre les festes fundacionals

“Ya está aquí la Magdalena” la nova cançó sobre les festes fundacionals

La banda de rock local adapta la música de “Mala vida” de Manu Chao a la descripció de les festes.

“En estes dates tots estem pendents del calendari, descomptant els dies que queden per les festes de la Magdalena. Esta cançó pretén escalfar motors per a esta cita tan esperada durant l’any”, afirma Patxi Torres, baixista d’Undercovers.

Este grup de rock local va començar a assajar en 2015, però no va ser fins a l’any passat quan el seu nom va transcendir als mitjans en fer-se viral la seua cançó. “¡Esto es Castellón!” on pretenien exaltar els atributs de la nostra ciutat.

L’objectiu que persegueixen enguany és donar a conéixer les festes majors de Castelló de la Plana fent un recorregut amb la seua cançó als elements més emblemàtics, amb referències a la romeria, a les gaiates, la mascletà, les colles, el mesón, la nit del foc de Xarxa Teatre…

En paraules de Ximo Corma, cantant del grup, esta cançó “es tracta d’un regal que volem fer a la ciutat, el fem de manera altruista i la nostra major satisfacció és que la cançó sone en les colles i siga interpretada per cantants de Castelló, com ja va ocórrer l’any passat amb el nostre anterior tema “¡Esto es Castellón!”. A més, Corma, indica que “el procés d’elaboració de la lletra ha sigut possible gràcies a la col·laboració de familiars i amics que, entre cerveses, anaven aportant les seues idees.”

La cançó és acompanyada per un vídeo que mostra imatges del grup musical, així com de les festes de la Magdalena. Entre els participants de la cançó es troben Natalia Palacio i Natalia Collazos, actual reina major i reina infantil, respectivament; que culminen el final al vídeo amb un joiós “Magdalena Vítol!”.

Ara, en estes dates prèvies a la setmana magdalenera, el grup anima als veïns de Castelló a ballar amb este tema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.