fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Almassora presenta uns pressupostos de més de 21,6 milions d’euros

L’Ajuntament d’Almassora presenta uns pressupostos de més de 21,6 milions d’euros

Els pressupostos son calificats pels representants de la corporació com “de transició i històrics”

L’alcaldessa d’Almassora, Susanna Nicolau, i la primera tinent d’alcalde, Merche Galí, van presentar ahir el pressupost municipal de 2016, una previsió econòmica que aconsegueix els 21.660,011,92 d’euros, quantitat pràcticament idèntica a la de l’exercici actual. Nicolau ha definit els comptes com “de transició” respecte de les heretades del Partit Popular i “històriques” per tractar-se de les primeres que reconeixen la participació dels veïns.

La major part dels ingressos procedirà dels impostos directes (10.574.800 euros), seguits de transferències corrents (7.166.281,6 euros) i taxes i altres ingressos (3.615.430,32 euros). Aquest fet es deriva de les transferències que l’administració local espera de Diputació i Generalitat Valenciana per al pagament de les ajudes a la compra de llibres de text, per la qual cosa el seu increment respecte als comptes de 2015 no repercutirà en la capacitat de les arques municipals.

A més de les inversions reals, l’apartat de despeses està marcat per l’increment en els capítols de personal per a atendre la pujada del 1% de la nòmina dels funcionaris, tal com preveu la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat, i l’abonament de prop del 50% que l’Ajuntament els deu de la paga extra de Nadal de 2012. També el capítol de despesa corrent es veu incrementat de 7.253.285,34 a 7.565.226,87 a causa del sobrecost que experimenta el transport i tractament dels residus per la saturació de la planta, tal com arreplega l’informe de la Intervenció municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.