Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Activitats i descomptes al Mercat Municipal de Vinarós durant aquest mes d´abril

Activitats i descomptes al Mercat Municipal de Vinarós durant aquest mes d´abril

Durant aquest mes d’abril el Mercat Municipal té programades 10 activitats gastronòmiques i culturals a les seves instal·lacions, a més d’una campanya de descomptes per als seus clients en productes seleccionats.

El primer esdeveniment, el “Mercat de Tapes”, es durà a terme el proper divendres 8 d’abril, a partir de les 18:30 hores. Els visitants podran degustar diferents productes de la zona, a un preu de 1,5 euros per tapa.

D’altra banda, en el recentment inaugurat “Espai Gastronòmic”, es realitzaran diversos cursos monogràfics de cuina mediterrània, vegetariana i de rebosteria àrab. Aquests es faran els dies 11,13, 18, 25 i 28, a partir de les 17:15 hores.

Dissabte 16 d´abril tindrà lloc el repte 10K “Cuinetes Saludables”, a les 9: 30h., mentre que dijous 21, a les 18:30 h., hi haurà un nou “Tast del Territori”. Un xef de la localitat ensenyarà a cuinar diverses receptes amb tonyina.
Finalment, dissabte 23, a les 13:30 hores, se sortejaran dos llibres per Sant Jordi. Dissabte 30, al migdia, hi haurà un altre sorteig d’una cistella amb productes del mercat.

Campanya de descomptes

Paral·lelament, es realitzarà al Mercat Municipal una campanya de descomptes del 20% en productes seleccionats, que variaran setmanalment. D’aquesta manera, entre el 4 i el 9 d’abril, hi haurà ofertes en peix i marisc.

De l’11 al 16 d’abril, els descomptes seran en fruites i verdures, mentre que del 18 al 23 s’oferiran productes variats. Finalment, del 25 al 30 d’abril, els clients trobaran les promocions a la secció de carns i embotits.

Leave a Reply

Your email address will not be published.