fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ajuntament i Conselleria es reuneixen per a abordar la situaci贸 del comer莽 local i el Mercat Municipal a Borriana

Ajuntament i Conselleria es reuneixen per a abordar la situaci贸 del comer莽 local i el Mercat Municipal a Borriana

La Federaci贸 de Comer莽 tamb茅 s’ha incorporat a aquesta trobada, en el qual s’ha abordat la necessitat de l铆nies d’ajuda.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont i la regidora de Comer莽, Inma Carda, s’han reunit en l’Ajuntament amb el Director General de Comer莽 i Consum de la Generalitat Valenciana, Nacho Costa. Una trobada en el qual tamb茅 ha estat present Jos茅 Lu铆s Guillam贸n, Cap Territorial de Servei i Consum de la Generalitat Valenciana.

Despr茅s d’aquesta trobada en el qual s’ha abordat la situaci贸 del comer莽 local i la necessitat de l铆nies d’ajuda, els representants de l’Ajuntament i de la Conselleria, acompanyats per t猫cnics municipals, han visitat el Mercat Municipal de Borriana. En aquesta visita, el director general i territorial han pogut con猫ixer la problem脿tica de climatitzaci贸 que presenten les instal路lacions del mercat, i s’han comprom猫s a la seua millora.

Aquesta visita ha continuat pels carrers del centre del municipi, on estan situats nombrosos comer莽os i amb una segona reuni贸 en el consistori, a la qual s’ha incorporat la Federaci贸 de Comer莽, un representant de la Caixa Rural Sant Josep aix铆 com un representant de l’hostaleria.

Una altra de les q眉estions tractades en les reunions mantingudes ha sigut la constituci贸 del Consell Local de Comer莽, que ser脿 aprovat dem脿 dijous en el Ple.

El Director General de Comer莽 i Consum, Nacho Costa, ha explicat que 鈥渉em conegut la realitat del comer莽 local de Borriana i del Mercat Municipal i ara anem a veure de quina manera podem aconseguir una l铆nia d’ajuda per a atendre aquells aspectes que necessiten ser millorats. D’altra banda, creiem que la creaci贸 del Consell Local de Comer莽 茅s un bon senyal, ja que les associacions podran fer arribar a l’Ajuntament les seues demandes i propostes鈥.

La regidora de Comer莽, Inma Carda, ha assenyalat que 鈥渁mb aquesta reuni贸 hem posat en contacte la Direcci贸 general de Comer莽 amb la realitat del comer莽 local de Borriana. Creiem que 茅s important que des de la Generalitat es coneguen les preocupacions dels nostres comerciants i treballar de la m脿 per a la seua millora i dinamitzaci贸鈥.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha destacat que 鈥渆sperem que aquesta trobada es materialitze en una ajuda econ貌mica que fa莽a possible millorar i dinamitzar el comer莽 local, aix铆 com fer les adequacions necess脿ries en el Mercat Municipal. Pensem que 茅s molt positiu que la Federaci贸 de Comer莽 haja tingut veu en aquesta trobada, ja que han traslladat directament les seues preocupacions als representants de la Generalitat Valenciana鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.