fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

ALDI reobrirà a la Vall d’Uixó

ALDI reobrirà a la Vall d’Uixó

ALDI, una de les cadenes més importants d’alimentació a Europa, obrirà el pròxim 12 de juny una nova tenda a la Vall d’Uixó. Amb esta superfície, ALDI mantindrà els seus 54 establiments a la Comunitat Valenciana, 7 d’elles a Castelló, i tots els llocs de treball de la seua tenda actual.

ALDI reforçarà la seua presència a la Vall d’Uixó amb l’obertura d’un nou establiment el pròxim 12 de juny mantenint així les seues 54 tendes a la Comunitat Valenciana. La tenda comptarà amb 1.200 metres quadrats, estarà situada en el carrer Tramontana, s/n, i comptarà amb 96 places d’aparcament. El nou establiment obrirà les seues portes de dilluns a dissabte de 09:00 a 21:30 hores.

Esta reobertura s’emmarca dins del pla d’expansió de ALDI a la Comunitat Valenciana, que ja compta amb 54 establiments, el seté en la província de Castelló, dels més de 260 que la cadena té repartits per tota la geografia nacional. La tenda conservarà, a més, tots els llocs de treball de la seua tenda antiga, un total de 7 col·laboradors, a més de generar altres 4 nous llocs de treball apostant per la contractació de personal local. ALDI, amb la implantació d’este supermercat, contribuirà a la dinamització econòmica de la Vall d’Uixó i oferirà una nova alternativa per a fer la compra familiar quotidiana.

ALDI aposta per oferir qualitat molt alta als millors preus i un ampli assortiment de productes en les categories d’alimentació, drogueria, higiene i basar. En este nou establiment, els clients podran trobar més de 1.500 productes amb tot allò que necessiten per a la seua cistella de la compra: productes frescos, envasats, regionals i més de 200 ecològics, sempre amb un fort compromís amb la qualitat. A més, compta amb un assortiment de 120 marques pròpies que ja triomfen en molts països europeus i que permetrà que molta més gent puga accedir a productes d’alta qualitat als millors preus.

El dia de la inauguració, tots els clients que assistisquen al supermercat podran gaudir d’una degustació de productes ALDI i cuina en directe, a més de promocions i obsequis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.