fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora assegura els principals projectes urbanístics després d’obtenir 3,6 milions d’euros de romanents

Almassora assegura els principals projectes urbanístics després d’obtenir 3,6 milions d’euros de romanents

Destaquen la renovació de l’enllumenat en polígons industrials i la Vila i les inversions destinades a millorar infraestructures i serveis en el districte marítim

Després del tancament de l’exercici comptable del 2016, l’Ajuntament d’Almassora ha obtingut un excedent de 3.634.947, 83 euros. Amb aquests romanents de tresoreria, l’equip de govern blindarà els projectes urbanístics més rellevants per al municipi, alguns dels quals van ser dotats pressupostàriament en exercicis anteriors. És el cas de la renovació de l’enllumenat dels polígons industrials, un projecte en el qual s’invertiran 112.267,50 euros restants per a la seua culminació, o la instal·lació d’il·luminació LED en el barri antic de la localitat, l’import de la qual ascendeix fins als 123.094,75 euros.

També en la platja, els treballs de millora de les estacions de pluvials nord el centre rebran 175.387,27 euros, un import amb el qual el consistori liquidarà la part de l’encàrrec que va quedar pendent en 2016. Aquestes tres inversions seran incorporades a través d’un expedient de modificació de crèdits extraordinaris, que serà elevada al ple del pròxim 13 de març. D’aquesta manera “garantim la continuïtat de totes les iniciatives que conformen el nostre projecte per a dotar el municipi de millors infraestructures i més serveis”, ha aclarit l’alcaldessa, Susanna Nicolau.

En aquesta línia, la primera edil ha decretat la incorporació d’altres 421.880,87 euros procedents de romanents amb els quals es culminaran, entre altres, les obres del parc d’oci de Tramuntana, en el districte marítim, l’última fase del qual suposarà una inversió de 129.638,70 euros. També per a la platja, el consistori incorporarà els 150.000 euros d’inversió inicial que ha d’aportar per a l’engegada del projecte d’ampliació de la capacitat de la xarxa de sanejament en el tram sud del litoral, tal com va acordar amb l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals (EPSAR)

En l’apartat d’instal·lacions esportives, l’equip de govern apostarà per la creació d’un accés de piragües al riu Millars que se situarà en el Paratge de Santa Quitèria, amb una inversió de 50.000 euros. El projecte del trinquet recuperarà en aquesta modificació 27.054 euros que van quedar pendents de liquidació en el passat exercici. Les obres de construcció de sis magatzems de material en l’estadi de Pesudo també seran finalitzades amb els 18.612,52 euros de fons que reservarà l’Ajuntament d’Almassora per a aquesta fi i les obres de millora de les pistes municipals de tenis rebran una injecció de 8.518,64 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.