fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora remet informe favorable al Consell per a assumir els costos de la direcci贸 d’obra del Regina Violant

Almassora remet informe favorable al Consell per a assumir els costos de la direcci贸 d’obra del Regina Violant

El consistori gastar脿 m茅s de 50.000 euros en acceptar les compet猫ncies.

L’Ajuntament d’Almassora ha enviat l’informe de sostenibilitat financera d’Intervenci贸 a la Direcci贸 General de Pressupostos, dependent de la Conselleria d’Hisenda, que reconeix la viabilitat econ貌mica de l’Administraci贸 local per a fer-se c脿rrec dels costos de la direcci贸 d’obra del col路legi Regina Violant. Amb aquest nou tr脿mit, el consistori sol路licita, una vegada m茅s, les compet猫ncies per a fer-se c脿rrec d’aquesta fase del projecte i que el Consell autoritze a l’empresa per a iniciar les obres.

Tal com assenyala l’informe, l’actuaci贸 a desenvolupar consisteix en la gesti贸 de la direcci贸 de l’obra. En particular, la despesa contemplada inclou l’administraci贸 general d’assegurances (14.055,21 euros) i els estudis i treballs t猫cnics d’Urbanisme (36.900 euros). En total, un desemborsament de 50.955,21 euros per a iniciar unes obres pendents que mantenen als xiquets en aules prefabricades des de fa 10 anys. La despesa prevista 茅s de 7.000 euros en el pressupost de 2016 i 5.000 euros en els pressupostos de 2017 a 2015.

鈥淎questes despeses compten amb cobertura pressupost脿ria en el projecte de pressupostos de 2016 i la mesura que ascendeix a 5.000 euros en els pressupostos dels exercicis posteriors afecta al pla pressupostari a mitj脿 termini鈥, apunta. Per tant, assenyala aquesta part, i at猫s que no est脿 previst ingr茅s algun afecte a l’execuci贸 del pla d’ocupaci贸 municipal, el cost net per a l’Ajuntament d’Almassora d’exercir la referida compet猫ncia en l’exercici 2016 ascendiria a 7.000 euros.

Tal com assenyala l’interventor municipal, 鈥渆ls compromisos de despeses de derivats de la implantaci贸 de la compet猫ncia no afectaran a la sostenibilitat financera de l’entitat en el pressupost de 2016, 煤nic exercici al que afectaria la mesura, at猫s que l’ajuntament no t茅 previst concertar cap operaci贸 d’endeutament en l’exercici 2016鈥. D’altra banda, el t猫cnic assenyala que 鈥渆l per铆ode mitj脿 de pagament del quart trimestre de 2015 ascendeix a -5,46 dies, sense que es contemplen tensions en la tresoreria que facen dilatar aquesta r脿tio鈥.

A m茅s, l’informe inclou les dades de la liquidaci贸 de l’exercici immediat anterior relatius als indicadors de solv猫ncia. L’estalvi net recollit en l’informe d’Intervenci贸 de la liquidaci贸 del pressupost de 2015 茅s de 4.978.790,59 euros. El romanent de tresoreria d’aquest exercici per a despeses generals ascendeix a 3.532.826,13.

Leave a Reply

Your email address will not be published.