fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora torna la paga extra als funcionaris tres anys despr茅s

Almassora torna la paga extra als funcionaris tres anys despr茅s

La not铆cia s’ha rebut en molta satisfacci贸 pel col路lectiu, que no la donava per perduda.

Els funcionaris de l’Ajuntament d’Almassora han cobrat ja el 26,2% de la paga extraordin脿ria corresponent a desembre de 2012, segons ha confirmat el regidor de Personal, Santiago Agust铆. El consistori va transferir l’ordre d’abonament a l’entitat banc脿ria dijous passat, per la qual cosa els treballadors municipals han ingressat a partir d’aqueixa data els abonaments endarrerits des de fa tres anys.

En total, les arques municipals han desemborsat 89.189,13 euros bruts per a satisfer l’abonament corresponent a 48 dies i que s’afegeix al 24,7% que ja va pagar en 2014. En la mateixa l铆nia, l’equip de govern ha reservat 180.000 euros en els comptes del pr貌xim any per a satisfer el 50% restant als funcionaris municipals segons l’establit en la disposici贸 addicional dotzena de la Llei 48/2015, de 29 d’octubre, de Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2016.

El responsable d’Hisenda, Roger Beltr谩n, ha especificat que la devoluci贸 de la paga extra de Nadal figura en el Reial decret Llei 10/2015, d’11 de setembre, i s’acredita com a n貌mina d’incid猫ncies sota el concepte 鈥渞ecuperaci贸 de 48 dies de la paga extraordin脿ria i addicional del mes de desembre de 2012鈥. Beltr谩n ha agra茂t el treball realitzat pel departament de Contractaci贸 i Personal per a realitzar els tr脿mits oportuns i que els empleats p煤blics recuperaren la quantitat pendent conformement a l’establit.

L’equip de govern ha recordat que la devoluci贸 de part de la paga extra de 2012 als funcionaris municipals supleix la retallada imposada des del Govern del Partit Popular tres anys arrere i respon a la voluntat de complir el dret laboral adquirit per la plantilla. La supressi贸 d’aquests diners per part de l’executiu de Mariano Rajoy, indiquen les mateixes fonts, va repercutir en les economies familiars en lloc de fer-ho sobre les grans fortunes.

Finalment, l’Ajuntament d’Almassora liquidar脿 el 50% restant en els primers mesos de 2016 per a resoldre el deute amb els empleats de la casa. 鈥淟a liquidaci贸 de la paga de Nadal de 2012 posar脿 punt i final a tres anys en els quals hem estat en deute amb els qui dia a dia treballen pel benestar del municipi鈥, ha considerat el regidor de Personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.