fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 rebr脿 una subvenci贸 de 34.000 euros per a pintar la fa莽ana del mercat

Benicarl贸 rebr脿 una subvenci贸 de 34.000 euros per a pintar la fa莽ana del mercat

La nova pintura reflectir脿 l’ess猫ncia de la paleta de colors del nou paviment de la pla莽a.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer莽 i Treball ha atorgat a l’Ajuntament de Benicarl贸 una subvenci贸 de 34.021,21 euros per a la millora del Mercat de Benicarl贸.

Concretament, la subvenci贸 anir脿 destinada a renovar la pintura de la fa莽ana exterior del Mercat per tal d’adequar-la a la nova est猫tica de la pla莽a, de manera que la pintura que s’utilitzar脿 reflectir脿 l’ess猫ncia de la paleta de colors del nou paviment de la pla莽a, amb l’objectiu de crear una harmonia visual entre els dos espais.

Els treballs de pintura de la fa莽ana no comen莽aran fins que no finalitzen les obres de regeneraci贸 de l’entorn del Mercat, que est脿 previst que s’acaben a finals d’aquest mes de juny.

Una vegada pintada la fa莽ana, quedar脿 completament renovada la imatge de l’entorn del Mercat de Benicarl贸, que ha suposat una inversi贸 de quasi 400.000 euros. A m茅s, cal afegir tamb茅 els prop de 150.000 euros que s’han invertit en l’adequaci贸 del p脿rquing que dona servei tant als venedors com als clients del Mercat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.