Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim prioritzarà les obres del pla Edificant, la prolongació de la CV149 i activarà el bus circular en 2019

Benicàssim prioritzarà les obres del pla Edificant, la prolongació de la CV149 i activarà el bus circular en 2019

El pressupost prorrogat de 2018 permetrà activar tot el pla d’inversions prioritàries de la corporació, sufragar els pressupostos participatius i millorar els serveis públics.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués ha volgut definir hui les seues principals línies d’actuació en matèria d’inversió per a 2019, després d’haver prorrogat el pressupost de 2018 amb la finalitat que l’activitat municipal no es retrassi. “Portem quatre anys en què, gràcies a l’ardu treball i la constància de la gestió municipal, hem aconseguit desbloquejar grans projectes com la Vila Elisa, Vila Ana, el CEAM, el tanatori, i ara, no volem que per les picabaralles polítiques d’un any electoral, la important labor que hem desenvolupat es detinga. Així que hem preferit prorrogar pressupostos i continuar consensuant la disposició econòmica, punt a punt per a poder mantenir l’activitat municipal i que no decaiga el camí de creixement que hem emprés”, ha dit l’alcaldessa.

Així, Susana Marqués ha determinat els projectes que seran l’objectiu d’esta corporació en enguany. En primer lloc, començar amb la prolongació de la CV-149. “Per a este projecte tenim finançament suficient, tenim la part tècnica concretada i en uns dies tindrem la disponibilitat de terrenys en la rotonda de Mohino, amb la qual cosa, podem iniciar-lo de manera immediata”, ha apuntat l’alcaldessa.

Este 2019, també tindrà a l’Educació com a actor principal, ja que es portaran a terme totes les obres i peticions que els col·legis i l’institut van sol·licitar a través de la seua adreça i de les ampas. “Són quasi 400.000 euros que aplicarem des del pressupost municipal i que iniciaran amb la redacció dels projectes de cada centre, tal com indica l’ordre de Conselleria”, ha afegit Marqués.

A més, impulsarem dos projectes de mobilitat dirigits a garantir la seguretat dels conductors, un a les urbanitzacions, amb la projecció d’una rotonda de distribució en el camí d’accés; i l’altre en la confluència de la Gran Avinguda i l’avinguda Barcelona.

En la línia de treball de nous plans per al municipi, l’alcaldessa ha anunciat també la posada en marxa del bus circular que generarà una ronda externa des del sud fins al nord amb confluència en el nucli urbà, i estació de Renfe. Este servei permetrà als ciutadans acostar-se al centre sense necessitat d’utilitzar el vehicle particular i possibilitant una connexió amb el tren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.