fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Betxí, obri els pressupostos 2017 a les associacions

Betxí, obri els pressupostos 2017 a les associacions

La regidoria de participació ha enviat una carta a totes les entitats sol·licitant propostes per a poder incloure-les en els comptes del pròxim any.

L’Ajuntament de Betxí ha obert el termini per poder escoltar les propostes que les associacions culturals, esportives i altres entitats socials puguen fer de cara als pressupostos 2016. D’esta forma, des de la regidoria de participació ciutadana, dirigida per Raül Soria, es fa efectiu, per segon any consecutiu, el procés de recollida d’idees i de projectes per poder incorporar-los als comptes municipals.

Soria ha remés una circular als diferents col·lectius betxinencs explicant-los com funcionen els pressupostos oberts i com poden fer arribar les seues propostes, segons s’havia acordat en el marc de la política de transparència i de participació de la societat civil. El regidor ha recordat que “l’any passat ja vam contactar amb les associacions i de totes les propostes que ens van arribar, la majoria d’elles s’han dut a terme durant este any”.

Betxí continua sent un referent de participació ciutadana en els pressupostos municipals. De fet, cal recordar que va ser el primer municipi en explicar a tots els veïns els números oficials una vegada aprovats en el plenari, iniciativa que va ser complementada posteriorment amb reunions sectorials abans de donar llum verda als comptes.

Per altra banda, des del consistori també s’està treballant per reeditar el pressupost infantil que enguany, per primera vegada, s’ha dut a terme amb una alta participació i una gran acceptació ciutadana. A més, en les pròximes setmanes també es consultarà als adolescents de 12 a 15 anys per intentar aproximar-se a les seues necessitats i experiències i intentar, d’esta forma, incloure alguna de les seues idees als pressupostos del 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.