fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Betx铆, obri els pressupostos 2017 a les associacions

Betx铆, obri els pressupostos 2017 a les associacions

La regidoria de participaci贸 ha enviat una carta a totes les entitats sol路licitant propostes per a poder incloure-les en els comptes del pr貌xim any.

L’Ajuntament de Betx铆 ha obert el termini per poder escoltar les propostes que les associacions culturals, esportives i altres entitats socials puguen fer de cara als pressupostos 2016. D’esta forma, des de la regidoria de participaci贸 ciutadana, dirigida per Ra眉l Soria, es fa efectiu, per segon any consecutiu, el proc茅s de recollida d’idees i de projectes per poder incorporar-los als comptes municipals.

Soria ha rem茅s una circular als diferents col路lectius betxinencs explicant-los com funcionen els pressupostos oberts i com poden fer arribar les seues propostes, segons s’havia acordat en el marc de la pol铆tica de transpar猫ncia i de participaci贸 de la societat civil. El regidor ha recordat que “l’any passat ja vam contactar amb les associacions i de totes les propostes que ens van arribar, la majoria d’elles s’han dut a terme durant este any”.

Betx铆 continua sent un referent de participaci贸 ciutadana en els pressupostos municipals. De fet, cal recordar que va ser el primer municipi en explicar a tots els ve茂ns els n煤meros oficials una vegada aprovats en el plenari, iniciativa que va ser complementada posteriorment amb reunions sectorials abans de donar llum verda als comptes.

Per altra banda, des del consistori tamb茅 s’est脿 treballant per reeditar el pressupost infantil que enguany, per primera vegada, s’ha dut a terme amb una alta participaci贸 i una gran acceptaci贸 ciutadana. A m茅s, en les pr貌ximes setmanes tamb茅 es consultar脿 als adolescents de 12 a 15 anys per intentar aproximar-se a les seues necessitats i experi猫ncies i intentar, d’esta forma, incloure alguna de les seues idees als pressupostos del 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.