fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana preveu una modificaci贸 de cr猫dit de 1,3 milions d’euros de romanents de tresoreria

Borriana preveu una modificaci贸 de cr猫dit de 1,3 milions d’euros de romanents de tresoreria

La modificaci贸 ser脿 un dels temes a tractar en el ple ordinari de dem脿 dijous 8 d’abril.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Borriana proposar脿 en el pr貌xim ple, previst per a aquest dijous 8 d’abril, una modificaci贸 de cr猫dit que ascendeix a un total d’1.305.365,55 euros, procedents de romanents de tresoreria, a fi de realitzar els ajustos econ貌mics pertinents per a suplementar partides pressupost脿ries municipals o concedir cr猫dits extraordinaris a nous projectes.

La regidora d’Hisenda, Cristina Rius, ha explicat que es tracta d’una operaci贸 econ貌mica per a ajustar el pressupost i disposar dels recursos necessaris per a poder reutilitzar-los mitjan莽ant suplements de cr猫dits i cr猫dits extraordinaris amb la finalitat de dotar de recursos de manera suficient projectes i iniciatives 鈥渆strat猫gics per al municipi鈥.
Aix铆, dels 1,3 milions d’euros de romanents de Tresoreria, ha precisat Rius, el consistori preveu destinar un total de 700.000 a suplements de cr猫dit de partides ja planificades, entre les quals ha destacat els 500.000 euros que es destinaran a la inversi贸 en pavimentaci贸 i adequaci贸 de vials del municipi i que se sumen als 300.000 euros ja pressupostats.
En refer猫ncia als cr猫dits extraordinaris, que sumen un total de 605.365,55 euros del total dels romanents de tresoreria, la regidora d’Hisenda ha posat l’accent en els 200.000 euros que s’assignaran al conveni amb la Confederaci贸 de Comer莽 de la Comunitat Valenciana per a la gesti贸 de bons per al comer莽 local.

Tamb茅 dins dels cr猫dits extraordinaris, Rius s’ha referit als 180.000 euros com a aportaci贸 a la Fundaci贸 del Museu de la Taronja per a la seua reobertura, amb l’objectiu de 鈥渄esbloquejar l鈥檈mbolic i que el Museu torne a obrir les portes despr茅s de romandre tancades nou anys, des d’estiu del 2012鈥.

Igualment, la regidora d’Hisenda ha posat l’accent en 140.00 euros m茅s que es dedicaran a la instal路laci贸 d’un pou d’aigua, una planta d’osmosi i una font al pati de les antigues escoles de Santa B脿rbara, despr茅s de la concessi贸 de l’autoritzaci贸 per part de la Confederaci贸 Hidrogr脿fica del X煤quer sol路licitada per l’Ajuntament per a l’aprofitament d’aig眉es subterr脿nies, per al prove茂ment i extracci贸 d’aigua potable i, d’aquesta forma, 鈥渟atisfer les necessitats d’aigua potable tant de les instal路lacions de les antigues escoles de Santa B脿rbara com dels ve茂ns i les ve茂nes de la zona que vulguen arreplegar aigua apta per al consum hum脿鈥.

Paral路lelament, ha assenyalat la responsable d’Hisenda, el consistori destinar脿 30.000 euros corresponents a l’aportaci贸 municipal per a la millora, modernitzaci贸 i dotaci贸 d’infraestructures i serveis en l’脿rea industrial de la carretera de Nules, que se sumar脿 a la subvenci贸 concedida per l’Institut Valenci脿 de Competitivitat Empresarial (IVACE) de 144.853,94, que en total seran 175.219,49 euros per al projecte.

Amb aquest projecte, es dotar脿 a la zona de la carretera de Nules de senyalitzaci贸 i identificaci贸 dels carrers, de m茅s aparcaments, de nous accessos, de passarel路les per als vianants, i s’ampliaran vials. Tamb茅 es milloraran les zones verdes i es millorar脿 la seguretat del pol铆gon amb la implantaci贸 de c脿meres de control de tr脿nsit connectades al servei de Policia Local, i amb serveis contra incendis. Aix铆 mateix, s’optimitzar脿 l’enllumenat

Leave a Reply

Your email address will not be published.