fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 destina 32.000 euros al Banc d’Aliments per a augmentar la cobertura social

Castell贸 destina 32.000 euros al Banc d’Aliments per a augmentar la cobertura social

Marco destaca l’increment del suport a l’associaci贸 per la seua contribuci贸 a la millora de l’atenci贸 de fam铆lies en situaci贸 de vulnerabilitat.

L’Ajuntament de Castell贸 incrementa enguany el suport al Banc d’Aliments i al seu projecte de repartiment de menjar entre col路lectius i persones en situaci贸 de vulnerabilitat social en aprovar una ajuda de 32.000 euros a l’associaci贸. L’acord ha sigut aprovat per Junta de Govern Local i suposa un nou suport econ貌mic i social a esta associaci贸 que treballa per a garantir l’alimentaci贸 b脿sica de fam铆lies vulnerables.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, i la regidora de Benestar Social, Depend猫ncia i Inf脿ncia, Mary Carmen Ribera, han visitat les instal路lacions de l’Associaci贸 Banc d’Aliments de Castell贸 des de la qual es realitza la recepci贸 i magatzematge dels aliments. “Des de l’Ajuntament de Castell贸 venim fent costat al Banc d’Aliments de forma continuada i augmentant l’aportaci贸 per a contribuir a la millora de l’atenci贸 social i garantir l’alimentaci贸 b脿sica de les fam铆lies en situaci贸 de vulnerabilitat social”, ha indicat Marco.

En este sentit, ha apuntat que l’Ajuntament ha incrementat enguany l’aportaci贸 al Banc d’Aliments en 12.000 euros m茅s en passar de 20.000 a 32.000 respecte a 2019. “Una mostra del nostre comprom铆s per les pol铆tiques socials i el nostre refor莽 de les mesures que contribueixen a pal路liar les situacions de pobresa, especialment en este any marcat per l’emerg猫ncia sanit脿ria i social per coronavirus”, ha apuntat.

Per part seua, la regidora de Benestar Social, Depend猫ncia i Inf脿ncia ha recordat el comprom铆s del govern municipal amb el projecte del Banc d’Aliments i el suport per una entitat “que at茅n les necessitats b脿siques d’alimentaci贸 de milers de persones en tota la prov铆ncia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.