fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló destina 32.000 euros al Banc d’Aliments per a augmentar la cobertura social

Castelló destina 32.000 euros al Banc d’Aliments per a augmentar la cobertura social

Marco destaca l’increment del suport a l’associació per la seua contribució a la millora de l’atenció de famílies en situació de vulnerabilitat.

L’Ajuntament de Castelló incrementa enguany el suport al Banc d’Aliments i al seu projecte de repartiment de menjar entre col·lectius i persones en situació de vulnerabilitat social en aprovar una ajuda de 32.000 euros a l’associació. L’acord ha sigut aprovat per Junta de Govern Local i suposa un nou suport econòmic i social a esta associació que treballa per a garantir l’alimentació bàsica de famílies vulnerables.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la regidora de Benestar Social, Dependència i Infància, Mary Carmen Ribera, han visitat les instal·lacions de l’Associació Banc d’Aliments de Castelló des de la qual es realitza la recepció i magatzematge dels aliments. “Des de l’Ajuntament de Castelló venim fent costat al Banc d’Aliments de forma continuada i augmentant l’aportació per a contribuir a la millora de l’atenció social i garantir l’alimentació bàsica de les famílies en situació de vulnerabilitat social”, ha indicat Marco.

En este sentit, ha apuntat que l’Ajuntament ha incrementat enguany l’aportació al Banc d’Aliments en 12.000 euros més en passar de 20.000 a 32.000 respecte a 2019. “Una mostra del nostre compromís per les polítiques socials i el nostre reforç de les mesures que contribueixen a pal·liar les situacions de pobresa, especialment en este any marcat per l’emergència sanitària i social per coronavirus”, ha apuntat.

Per part seua, la regidora de Benestar Social, Dependència i Infància ha recordat el compromís del govern municipal amb el projecte del Banc d’Aliments i el suport per una entitat “que atén les necessitats bàsiques d’alimentació de milers de persones en tota la província”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.