fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 finalitza l’any reduint el termini de pagament a prove茂dors a 4 dies

Castell贸 finalitza l’any reduint el termini de pagament a prove茂dors a 4 dies

Amparo Marco destaca que aquest tipus de mesures beneficien de manera directa a les xicotetes i mitges empreses de la ciutat

L’Ajuntament de Castell贸 ha finalitzat l’exercici de 2016 pagant als seus prove茂dors en un termini de 4,22 dies, una xifra molt per sota dels 30 dies que admet la llei i molt inferior tamb茅 als 22,19 dies que tardaven a cobrar les empreses al juny de 2015, abans del canvi de corporaci贸.

El tinent d’alcaldia de Gesti贸 Municipal i responsable de l’脿rea econ貌mica del consistori, Antonio Lorenzo, ha explicat que “el nou Govern Local ha aconseguit reduir el temps de cobrament gr脿cies a la salut financera de l’ajuntament i a la bona gesti贸 administrativa que s’estan realitzant des de les diferents 脿rees de gesti贸, facturaci贸, fiscalitzaci贸 i tresoreria”. De fet, Lorenzo ha destacat que durant l’any aquesta xifra haja arribat a ser menor, ja que en mesos com a febrer es va aconseguir pagar en 2,34 dies de mitja; al juny en 3,16 i al juliol en 3,58.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha mostrat la seua satisfacci贸 per aquesta dada i ha explicat que “茅s conseq眉猫ncia de l’aposta del Govern Local per incloure procediments i criteris per a millorar l’efici猫ncia en la gesti贸 municipal”. En aquest sentit, Marco ha detallat que “enguany s’ha aconseguit el super脿vit m茅s gran de la hist貌ria de l’Ajuntament: 22,6 milions d’euros; una reducci贸 del deute del 79 al 42%, passant de 115 milions d’euros a 72 milions, i tindre un matal脿s financer de 5,3 milions que 茅s el que ens permet pagar amb celeritat als nostres prove茂dors i demanar menys diners als bancs”.

La primera edil, que ha agra茂t la labor realitzada per regidors i funcionaris en enguany, ha volgut posar l’accent que aquest tipus de mesures “beneficien i milloren la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de Castell贸 en 猫poques de crisis com les actuals. Agilitar el pagament a prove茂dors 茅s fonamental perqu猫 moltes xicotetes i mitjanes empreses milloren el seu finan莽ament, puguen mantenir la seua liquiditat i no hagen de rec贸rrer a pr茅stecs”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.