fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 inverteix en un any mig mili贸 d’euros en el manteniment de les escoles

Castell贸 inverteix en un any mig mili贸 d’euros en el manteniment de les escoles

Durant el primer any de legislatura s’han resolt m茅s de 1200 incid猫ncies en totes les escoles p煤bliques de la ciutat.

La Regidora d’Educaci贸, dirigida per Enric Porcar, ha resolt durant el primer any de govern m茅s de 1.200 incid猫ncies en els 40 col路legis p煤blics que t茅 la ciutat, i ha invertit 447.739 euros per a realitzar les reparacions necess脿ries en totes les instal路lacions p煤bliques.

Des de juny de 2015 fins a maig del 2016, la Regidoria d’Educaci贸 mitjan莽ant el Pla Integral de Reformes, ha treballat en les escoles del municipi per tal que els xiquets i les xiquetes de la ciutat puguen estudiar en les millors condicions possibles.

D’aquesta manera, el regidor d’Educaci贸, Enric Porcar, ha afirmat que “l’actual Govern Municipal est脿 apostant per la dignificaci贸 de l’estat dels col路legis p煤blics”, una de les seues prioritats, pel que la quantitat invertida des que van arribar al govern, ha superat ja els 440.000 euros en el manteniment i en xicotetes reformes dels diferents centres escolars.

Castell贸 t茅 40 escoles p煤bliques i moltes d’elles s贸n edificis antics en els quals “s’hi presentava fins ara una preocupant manca de manteniment, amb grans defici猫ncies i l’evident abandonament fins que vam accedir al govern” ha manifestat el regidor, per la qual cosa en juny es va engegar, juntament amb la Regidoria d’Ordenaci贸 del Territori, el Pla Integral de Reformes.

Des de la Regidoria d’Educaci贸 s’ha realitzat un gran esfor莽 engegant aquest pla de reformes perqu猫 “els xiquets i les xiquetes de Castell贸 puguen tenir les instal路lacions dels seus col路legis en les millors condicions possibles”, ha afirmat l’edil.

Les actuacions m茅s habituals que s’hi han realitzat consisteixen en: pintura de fa莽anes i parets, remodelaci贸 de banys i reparacions d’aixetes i fontaneria, reparacions de finestres, persianes i portes, aix铆 com l’adequaci贸 de l’electricitat i d’obra d’acord amb la normativa actual.

El centre en el qual s’han destinat m茅s diners fins al moment 茅s el CEIP Censal, on s’han invertit quasi 26.000 euros, amb un total de 59 incid猫ncies resoltes, entre elles la remodelaci贸 dels banys. Per la seua part, el CEIP Bisbe Climent 茅s el centre que m茅s reparacions ha necessitat, amb un total de 65 incid猫ncies resoltes i m茅s de 13.000 euros invertits.

Leave a Reply

Your email address will not be published.