fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 traur脿 a licitaci贸 per primera vegada la Fira Marinera del Grau

Castell贸 traur脿 a licitaci贸 per primera vegada la Fira Marinera del Grau

El tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Sim贸, subratlla que es compleix aix铆 un dels compromisos adquirits en el grup de treball.

La Junta de Govern Local ha donat llum verda a la licitaci贸 de la Fira Marinera del Grau, el mercat artesanal que se celebrar脿 durant les festes de Sant Pere. El tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Sim贸, ha destacat que 鈥渁questa 茅s la primera vegada que es trau a concurs p煤blic est important esdeveniment de les festes de Sant Pere pel que s’obri la possibilitat al fet que qualsevol puga participar en aquesta licitaci贸鈥.

Sim贸 ha subratllat que 鈥渁quest 茅s un pas m茅s per a garantir una major transpar猫ncia en l’organitzaci贸 de les festes com ho ha sigut la creaci贸 del grup de treball en el qual han estat representats diferents col路lectius i tots els grups pol铆tics amb representaci贸 municipal鈥. En aquest sentit, el tinent d’Alcaldia del Grau tamb茅 ha recordat que amb aquesta licitaci贸 es compleix aix铆 鈥渦n dels compromisos adquirits en aquest grup de treball鈥.

Tamb茅 ha sigut enguany la primera vegada que s’habilita una b煤stia ciutadana per a arreplegar propostes per a la programaci贸 i que durant el temps que va romandre situat en la porta de la Tinen莽a d’Alcaldia ha arreplegat els suggeriments de m茅s d’un centenar de ve茂ns i ve茂nes. Entre les propostes ciutadanes, es trobava precisament la creaci贸 d’una fira artesanal.

Aquesta participaci贸 s’ha tradu茂t en la presentaci贸 d’una trentena d’activitats de les quals s’agafaran aproximadament un 50% en el programa definitiu de les festes de Sant Pere, que se celebraran del 25 de juny al 2 de juliol en el Grau. Entre les iniciatives, s’ha sol路licitat una major pres猫ncia d’activitats infantils; m茅s activitats per a gent gran; tornejos esportius; una fira artesanal; concerts de grups locals en valenci脿 i feministes, etc猫tera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.