fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló valora en 200.000 euros l’ampliació dels tractaments antimosquits

Castelló valora en 200.000 euros l’ampliació dels tractaments antimosquits

El consistori inicia el procediment per a la licitació del contracte, que tindrà una duració de tres anys.

L’Ajuntament de Castelló ha posat en marxa el procediment administratiu per a la contractació del servei que combatrà les plagues de mosquits i altres insectes voladors. El pressupost base de licitació per a este concurs públic ascendeix a 200.600,73 euros, una quantitat que contempla les campanyes de lluita contra les plagues fins a 2022 i que s’abonarà mensualment a l’adjudicatària.

Com ha explicat l’edil delegat de Sanitat i Neteja, Ignasi Garcia, este contracte satisfarà el compromís d'”ampliar la temporada de tractament contra els mosquits”, el qual que necessita adaptar-se a noves circumstàncies com “el canvi climàtic i la pujada de les temperatures”. El consistori obri així la tramitació d’este concurs públic “perquè malgrat l’emergència de la COVID- 19 hem de continuar prestant el servei públics essencials i importants”.

Cal destacar que, encara que les bases del concurs contemplen un termini de tres anys, la concessió podria allargar-se durant dues anualitats més, si les parts així ho acorden i previ informe de l’Assessoria Jurídica i de la Intervenció General municipals. Esta pròrroga implicaria també la pròrroga de la dotació de 69.000 euros anuals per a satisfer l’objecte del contracte.

Pel que respecta a la valoració, la proposta tècnica així com les millores respecte a les condicions bàsiques suposaran quasi un 50% de la puntuació de les ofertes. La valoració econòmica representarà el 50% restant.

Tal com contempla l’informe de necessitat emés per la Regidoria, el contracte “exigeix un control complet del terme municipal amb vista a l’aplicació de tractaments tant a les poblacions de larves com d’adults en les diferents zones de la ciutat”. Serà necessari, a més, “una perfecta coordinació del personal (aplicadors amb els permisos suficients per a productes biocides), del control dels productes a utilitzar i de qualsevol possible focus”, motiu pel qual l’administració municipal descarta la divisió d’este contracte en lots.

Leave a Reply

Your email address will not be published.