fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 valora en 200.000 euros l’ampliaci贸 dels tractaments antimosquits

Castell贸 valora en 200.000 euros l’ampliaci贸 dels tractaments antimosquits

El consistori inicia el procediment per a la licitaci贸 del contracte, que tindr脿 una duraci贸 de tres anys.

L’Ajuntament de Castell贸 ha posat en marxa el procediment administratiu per a la contractaci贸 del servei que combatr脿 les plagues de mosquits i altres insectes voladors. El pressupost base de licitaci贸 per a este concurs p煤blic ascendeix a 200.600,73 euros, una quantitat que contempla les campanyes de lluita contra les plagues fins a 2022 i que s’abonar脿 mensualment a l’adjudicat脿ria.

Com ha explicat l’edil delegat de Sanitat i Neteja, Ignasi Garcia, este contracte satisfar脿 el comprom铆s d'”ampliar la temporada de tractament contra els mosquits”, el qual que necessita adaptar-se a noves circumst脿ncies com “el canvi clim脿tic i la pujada de les temperatures”. El consistori obri aix铆 la tramitaci贸 d’este concurs p煤blic “perqu猫 malgrat l’emerg猫ncia de la COVID- 19 hem de continuar prestant el servei p煤blics essencials i importants”.

Cal destacar que, encara que les bases del concurs contemplen un termini de tres anys, la concessi贸 podria allargar-se durant dues anualitats m茅s, si les parts aix铆 ho acorden i previ informe de l’Assessoria Jur铆dica i de la Intervenci贸 General municipals. Esta pr貌rroga implicaria tamb茅 la pr貌rroga de la dotaci贸 de 69.000 euros anuals per a satisfer l’objecte del contracte.

Pel que respecta a la valoraci贸, la proposta t猫cnica aix铆 com les millores respecte a les condicions b脿siques suposaran quasi un 50% de la puntuaci贸 de les ofertes. La valoraci贸 econ貌mica representar脿 el 50% restant.

Tal com contempla l’informe de necessitat em茅s per la Regidoria, el contracte “exigeix un control complet del terme municipal amb vista a l’aplicaci贸 de tractaments tant a les poblacions de larves com d’adults en les diferents zones de la ciutat”. Ser脿 necessari, a m茅s, “una perfecta coordinaci贸 del personal (aplicadors amb els permisos suficients per a productes biocides), del control dels productes a utilitzar i de qualsevol possible focus”, motiu pel qual l’administraci贸 municipal descarta la divisi贸 d’este contracte en lots.

Leave a Reply

Your email address will not be published.