Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Climent anuncia a Onda que l’IVACE invertirà 4,3 milions d’euros per a millorar els polígons de la Plana Alta i La Plana Baixa en 2018

Climent anuncia a Onda que l’IVACE invertirà 4,3 milions d’euros per a millorar els polígons de la Plana Alta i La Plana Baixa en 2018

Mitjançant l’ordre d’ajudes per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en els polígons industrials.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha afirmat que l’IVACE “invertirà en 2018 un total de 4,35 milions d’euros per a millorar i modernitzar els polígons industrials de les comarques de la Plana Alta i La Plana Baixa”.

“Estes comarques- ha continuat- concentren un nombre important de municipis amb sòl industrial de la província de Castelló i de la Comunitat Valenciana i són per tant una part important de la nostra economia i dels nostres sectors productius”.

Climent s’ha manifestat així a Onda en una jornada informativa en la qual el conseller i tècnics de l’IVACE han explicat als alcaldes dels municipis de la Plana Alta i La Plana Baixa els detalls i principals línies d’actuació de la convocatòria d’ajudes destinada a la millora, modernització i dotació de serveis i infraestructures en els polígons industrials de la Comunitat. En la trobada ha participat també l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, qui ha agraït a la Conselleria esta nova convocatòria d’ajudes “que sens dubte posaran en valor els nostres polígons industrials, donant-li així major visibilitat i projecció en l’àmbit nacional i internacional a l’oferta de sòl industrial amb el qual compta Onda”. Així mateix, Huguet ha destacat el fet que la Conselleria s’haja decidit per Onda per a realitzar esta trobada, “la qual cosa és un clar indicador de la importància que té la nostra ciutat en esta matèria”.

Per la seua banda, el conseller ha afegit que l’IVACE “posa al seu abast una ordre d’ajudes que puguen modernitzar i posar en valor els polígons i fer-los més atractius per a empreses i treballadors”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.