fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comencen les reunions de les taules de treball dels Pressupostos Participatius a Benicarl贸

Comencen les reunions de les taules de treball dels Pressupostos Participatius a Benicarl贸

Al llarg d’aquest mes de gener hi haur脿 un total de 8 trobades de les taules de treball que debatran les propostes presentades als Pressupostos Participatius. Les dos taules creades tractaran les propostes presentades en mat猫ria d’urbanisme, obres i serveis, joventut, cultura, benestar social, turisme, comer莽 i esports.

Les taules de treball creades el passat mes de desembre per a debatre i prioritzar els projectes acceptats per als Pressupostos Participatius han comen莽at a reunir-se aquest mes de gener, passades les festes de Nadal. Les reunions han comen莽at aquesta setmana i continuaran cada dilluns i dimarts del mes de gener (excepte dilluns 16 i dimarts 17, que es passaran a dimecres 18 i dijous 19 respectivament) amb l’objectiu de reelaborar i millorar, si 茅s el cas, les propostes acceptades en la primera fase dels Pressupostos Participatius, seguint els criteris t猫cnics i de la persona que haja presentat la proposta.

El treball s’ha distribu茂t en dos taules diferents: una primera dedicada a analitzar les propostes presentades en mat猫ria d’urbanisme i obres i serveis, i una segona taula que tractar脿 les propostes relacionades amb joventut, cultura, benestar social, turisme, comer莽 i esports. Les persones que vulguen participar en aquestes taules, que es reuneixen a les 19.30 hores al carrer de Sant Francesc, 94, poden assistir a les trobades, per a les quals no 茅s necess脿ria inscripci贸 pr猫via.

Els projectes que resulten del treball de les taules seran els que despr茅s seran sotmesos a votaci贸, tant per part dels membres de les taules com per la ciutadania, per via telem脿tica i presencial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.