fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Coneix els requisits per a obtenir ajudes al lloguer en Utiel

Coneix els requisits per a obtenir ajudes al lloguer en Utiel

Ajudes d’entre 2.880鈧 i 3.600 鈧 anuals.

La Conselleria d’Habitatge, Obres P煤bliques i Vertebraci贸 del Territori ha publicat les ajudes dirigides al lloguer d’habitatge amb termini de sol路licitud obert fins al 8 de mar莽. Per a facilitar la tramitaci贸 als interessats, l’Ajuntament d’Utiel posa a la disposici贸 dels utielans i utielanes la gesti贸 d’estes ajudes a trav茅s del departament de Serveis Socials. Els arrendataris poden sol路licitar cita pr猫via a trav茅s del tel猫fon 96 217 05 04.

L’objectiu d’estes ajudes 茅s afavorir l’acc茅s a habitatges en lloguer i facilitar el primer acc茅s a l’habitatge als joves. En esta convocat貌ria se subvencionen els rebuts des de l’1 de gener al 31 de desembre de 2019.

Els sol路licitants han de presentar com a documentaci贸 el volant 煤nic d’empadronament, c貌pia del contracte d’arrendament, rebuts bancaris del lloguer i els impresos de sol路licitud del programa d’ajudes i de domiciliaci贸 banc脿ria.

Poden accedir a estes ajudes totes les persones amb un contracte de lloguer que complisca el l铆mit de preu establit per municipi (en el cas d’Utiel un m脿xim de 480 鈧/mes) i que complisquen les condicions d’ingressos requerides. Entre els grups prioritaris s’inclouen els afectats per desnonament, fam铆lies monoparentals o nombroses i dones v铆ctimes de viol猫ncia de g猫nere.

La convocat貌ria es divideix en dues l铆nies:
1- Ajudes al lloguer d’habitatge en termes generals 2- Ajudes al lloguer d’habitatge per a joves menors de 35 anys
En el primer cas es poden beneficiar d’ajudes de fins a un 40% amb l铆mit de 2.880鈧 anuals o fins a un 50% si tots els membres de la unitat de conviv猫ncia tenen m茅s de 65 anys amb un m脿xim de 3.600 鈧 anuals.

En la segona l铆nia d’ajudes dirigida a joves menors de 35 anys, la subvenci贸 podr脿 aconseguir el 50% de la renda del lloguer.

Els ciutadans poden formalitzar les sol路licituds presencialment a trav茅s dels ajuntaments que compten amb este servei de tramitaci贸.

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Utiel atendr脿 els interessats mitjan莽ant cita pr猫via (96 217 05 04). Tamb茅 es poden tramitar a trav茅s de les oficines Prop de Conselleria (012) o telem脿ticament a trav茅s de la p脿gina www.habitatge.gva.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.