Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Conselleria triplica el pressupost per a Igualtat i Polítiques Inclusives a l’Alcora

Conselleria triplica el pressupost per a Igualtat i Polítiques Inclusives a l’Alcora

Ha passat de 73.000 € en 2015 a 225.670 € en 2017, la qual cosa ha permès “reforçar considerablement esta àrea i millorar els serveis oferits”.

La conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha triplicat a l’Alcora la línia nominativa destinada a l’àrea de benestar social municipal.

El pressupost ha passat de 73.000 € en 2015 a 225.670 € en 2017, la qual cosa ha permés “reforçar considerablement esta àrea i millorar els serveis oferits”, tal com explica el regidor responsable, Agustín Chiva.

Cal destacar que este finançament de Conselleria possibilita la contractació de personal, tant per a l’atenció a la ciutadania com per a agilitar la tramitació d’expedients.

Enguany, l’Ajuntament de l’Alcora ha contractat a través de subvencions a dues treballadores socials, una psicòloga, una agent d’igualtat i una auxiliar administrativa.

“El nou model de serveis socials de Conselleria, amb el significatiu increment pressupostari, està permetent compaginar el foment de polítiques de proximitat amb els recursos precisos per a la cobertura de les necessitats socials”, indica el primer tinent d’alcalde i diputat autonòmic, Víctor Garcia.

A més, l’Ajuntament també ha rebut subvencions d’Igualtat i Polítiques Inclusives, entre altres iniciatives, per al programa d’atenció de necessitats bàsiques a menors de l’Alcora, a través del qual es garanteixen les necessitats d’alimentació i activitats complementàries als menors en risc d’exclusió social també en èpoques vacacionals, en les quals els centres educatius estan tancats.

D’altra banda, recorden que, en entrar a governar, l’actual equip va incrementar un 50% el pressupost per a prestacions econòmiques destinades a necessitats bàsiques, destacant que “reforçar les polítiques inclusives i governar per a les persones ha sigut una prioritat des del primer dia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.