fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Cristina Gabarda (C’s) tamb茅 presenta esmenes als pressupostos

Cristina Gabarda (C’s) tamb茅 presenta esmenes als pressupostos

La portaveu de Ciutadans (C’s) afirma que 鈥渃al destinar m茅s partides en formaci贸 a aturats” i insta a l’equip de Govern a contractar a un lletrat especialista

La portaveu de Ciutadans (C鈥檚) a Castell贸, Cristina Gavarda, ha afirmat que 鈥渆ls pressupostos estan molt compromesos, solament podem aplicar canvis sobre el 25 per cent dels recursos, per貌 el bipartit聽hauria de centrar-se en el que preocupa els castellonencs que 茅s l’atur i destinar m茅s a pol铆tiques d’ocupaci贸鈥. En aquest sentit, la regidora ha afegit que “el Consistori pot fer molt m茅s del que est脿 fent per a dinamitzar l’economia i el reciclatge dels aturats鈥.

D’altra banda, Gavarda ha traslladat que C’s ha rebut queixes en el grup municipal per part d’alguns agents sobre que en moltes ocasions necessiten suport jur铆dic especialitzat en temes penals relacionats amb algunes intervencions policials i que, actualment, no ho estan rebent. La regidora ha assenyalat que鈥渁vui dia, l’assessoria jur铆dica de l’Ajuntament no disposa d’experts en aquests assumptes i la defensa no 茅s la m茅s adequada per a aquest tipus de casos鈥. Per a莽貌, la portaveu de C’s ha instat 鈥渁 l’equip de Govern al fet que considere la contractaci贸 de la forma m茅s convenient d’un lletrat especialista鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.