fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Centre Martí de Viciana de Borriana reduirà la factura de la llum un 50%

El Centre Martí de Viciana de Borriana reduirà la factura de la llum un 50%

Els treballs han consistit en la substitució de 300 punts de llum a les aules i instal·lacions de l’edifici cultural.

L’Ajuntament de Borriana ha realitzat la substitució de la lluminària de l’edifici del Centre Municipal de les Arts Rafel Martí de Viciana on es troben les escoles de música, dansa i art, i amb què “s’aconseguirà una reducció en la factura de la llum d’un 50% respecte a l’actual”, segons ha destacat l’edil de Cultura, Vicent Granel.
Aquesta passada setmana han acabat els treballs de millora de l’eficiència energètica de les instal·lacions de l’enllumenat d’entrada, aules de música, art, corredors i despatxos del tot el centre, que han suposat una inversió final de 8.700 euros i en les quals s’han substituït més de 300 punts de llum i panells led en tot l’edifici cultural.
Vicent Granel ha explicat que els treballs s’han dut a terme amb “la màxima velocitat possible, gràcies als operaris de Via Pública”, que han realitzat les faenes de matí “per a evitar suspendre classes en el centre”.

L’objecte del projecte s’ha basat en la substitució dels projectors que il·luminaven les aules i despatxos, per projectors amb tecnologia LED, “amb el triple objectiu de disminuir el consum simultani, alleugerir la càrrega econòmica que suposa el consum d’aquesta instal·lació i millorar la qualitat de la il·luminació de tota la instal·lació”, ha precisat el regidor de l’àrea, que ha afegit que, alhora, “es millora l’eficiència energètica i mediambiental”.
Tal com ha recordat Granel, l’actuació, “servirà de base per a posteriors actuacions de similars característiques”, ja que “encara queden pendents algunes aules, en les quals les característiques de les lluminàries són diferents a les que s’han col·locat”.
Conjuntament amb aquesta actuació, també s’ha realitzat la substitució de tota la lluminària de la sala d’assajos de la banda de música, cosa que també suposarà una millora en l’eficiència energètica de l’edifici, alhora que s’ha

Leave a Reply

Your email address will not be published.