fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Consell Rector de Festes de Castell贸 aprova un pressupost d’1,9 milions per a 2017

El Consell Rector de Festes de Castell贸 aprova un pressupost d’1,9 milions per a 2017

La regidora Sara Us贸 defensa que “l’actual escenari econ貌mic exigeix prud猫ncia per貌 sense que supose un obstacle per a desenvolupar els esdeveniments que mereix la ciutat”.

El Consell Rector del Patronat de Festes ha aprovat avui el pressupost per a 2017, que creix fins als 1.941.015 euros. La regidora i presidenta del Patronat de Festes, Sara Us贸, ha defensat que “l’actual escenari econ貌mic exigeix prud猫ncia i rigor en la despesa p煤blica, per貌 a莽貌 no ser脿 obstacle per a promoure i desenvolupar els esdeveniments festius que mereix la ciutat de Castell贸”.

El Patronat promour脿 i fomentar脿 l’organitzaci贸 de les festes de la ciutat que li siguen pr貌pies i aquelles altres que s’impulsen des de l’associacionisme local i tinguen un car脿cter p煤blic i participatiu. Sempre amb l’objectiu de fomentar la pluralitat i diversitat de les organitzacions implicades en l’organitzaci贸 i desenvolupament de les festes i tradicions.

Les festes fundacionals de la Magdalena, en la seua condici贸 de Festes d’Inter猫s Tur铆stic Internacional, compten amb el respatler incondicional de tots els 貌rgans gestors municipals, per la convicci贸 que les mateixes suposen una dinamitzaci贸 econ貌mica i un potent segment de creaci贸 d’ocupaci贸. Pel que, en paraules de Us贸, “茅s objectiu d’aquests pressupostos contribuir a poder potenciar de les nostres festes i en la millora del car脿cter internacional de les mateixes”.

En l’脿mbit de la gesti贸, mereix destacar el treball voluntari i altruista de la Junta de Festes, determinant per a l’猫xit de l’activitat del Patronat, en la seua condici贸 d’貌rgan col路laborador responsable de l’organitzaci贸 i del protocol d’acord als Estatuts del Patronat. La regidora ha afirmat que “per tot a莽貌 la Junta de Festes, ja en el seu segon any de marxa, rebr脿 tot el suport i col路laboraci贸 municipal per al desenvolupament de la seua activitat”.

A m茅s, Us贸 ha afegit que “茅s un comprom铆s del Patronat i d’aquesta presid猫ncia escoltar a totes les persones i col路lectius que participen en les festes de Castell贸, des de la convicci贸 que les festes s贸n el resultat de la cooperaci贸 entre institucions i societat civil. Gaiates, Colles, Ens vinculats, Festes de Carrer, grups folkl貌rics, associacions ve茂nals, etc猫tera. s贸n part essencial del present i futur de les festes i tindran el suport necessari per a contribuir en la millora de les mateixes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.