fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Govern Provincial lidera en Qualicer la defensa de la cer脿mica de Castell贸 com la m茅s innovadora i de m茅s qualitat del m贸n

El Govern Provincial lidera en Qualicer la defensa de la cer脿mica de Castell贸 com la m茅s innovadora i de m茅s qualitat del m贸n

La Diputaci贸 facilita a prescriptors internacionals l’煤s de l’eina Solconcer, tamb茅 a trav茅s d’un stand demostratiu

El Govern Provincial lidera en Qualicer la defensa de la cer脿mica de Castell贸 com la m茅s innovadora i de m脿xima qualitat a tot el m贸n. 脡s per a莽貌 que la Diputaci贸 de Castell贸 ha desplegat en la XIV edici贸 del Congr茅s Mundial de la Qualitat del Taulell i del Paviment Cer脿mic Qualicer tots els seus recursos per a acostar als prescriptors de tot el m贸n les prestacions del producte cer脿mic castellonenc. Concretament, el comparador online Solconcer protagonitza tant el stand informatiu que la Diputaci贸 ha instal路lat a l’entrada del congr茅s com la confer猫ncia que ha impartit aquest mat铆 el Govern Provincial com a part de la primera jornada d’aquest conclave internacional.

El diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, ha assenyalat en l’acte d’obertura de Qualicer que “per a la prov铆ncia de Castell贸 sempre 茅s una bona not铆cia la celebraci贸 d’aquest congr茅s que va n脿ixer l’any 1990. La uni贸 de llavors del Col路legi d’Enginyers Industrials i la Cambra de comer莽 per a celebrar aquest congr茅s ha donat lloc a la trobada internacional m茅s important per a reivindicar la innovaci贸 i qualitat del producte cer脿mic de la qual la prov铆ncia de Castell贸 segueix sent l铆der gr脿cies a l’esfor莽 de tot el sector”.

En aqueix sentit, Aguilella ha recordat que “els que esteu ac铆, representeu a centenars i milers de persones de la prov铆ncia de Castell贸 que suposeu el motor econ貌mic de Castell贸 i de la Comunitat Valenciana. I crec que, a partir d’aquest tipus de trobades internacionals hem de seguir esfor莽ant-nos per ser capdavanteres. Qualicer 茅s la mostra d’aqueix lideratge internacional que tots ens hem d’esfor莽ar per mantenir i promocionar”.

Portar les prestacions de la cer脿mica a prescritors de tot el m贸n
Internacionalitzar l’煤s de Solconcer, l’eina que la Diputaci贸 ha creat al costat de l’ITC, 茅s un dels objectius prioritaris que el Govern Provincial s’ha marcat, despr茅s de l’猫xit de la resposta rebuda pel sector en la presentaci贸 d’aquesta aplicaci贸 la setmana passada en Cevisama.

Aguilella ha recordat que “des del Govern Provincial estem amb vosaltres, estem a tot el que pugueu necessitar, per a escoltar i per a engegar totes les iniciatives que cregueu necess脿ries des de l’administraci贸. Per a莽貌, hem posat a la vostra disposici贸 Vigilancer com a eina de vigil脿ncia competitiva, hem creat un ambici贸s Pla Provincial de Conservaci贸 i Rehabilitaci贸 de l’Habitatge, i hem activat, despr茅s d’anys de recerca de l’ITC, l’eina inform脿tica Solconcer”.

“La confer猫ncia que avui impartiran els t猫cnics i el stand que hem posat a la disposici贸 del congr茅s es dirigeix precisament a convidar-vos a utilitzar Solconcer, a comprovar com aquesta eina online i gratu茂ta ve a demostrar cient铆ficament el que tots els que estem ac铆 sabem, i el que sab铆em de forma intu茂tiva: que la cer脿mica 茅s el millor material per a qualsevol necessitat constructiva que puguem tenir d’acord a molt铆ssimes prestacions”.

cal recordar que la import脿ncia de presentar aquests recursos en Qualicer est脿 que aquest congr茅s mundial reunir脿 fins dem脿 a Castell贸 a 600 persones del sector, p煤blic objectiu prioritari d’aquesta aplicaci贸 inform脿tica de cara a promocionar l’煤s de la cer脿mica de la prov铆ncia a tot el m贸n. La Diputaci贸 col路labora amb 50.000 euros a l’organitzaci贸 d’aquest congr茅s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.