fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Patronat de Turisme de la Diputaci贸 de Castell贸 aprova les bases per a subvencionar amb 150.000 euros els cicles de concerts

El Patronat de Turisme de la Diputaci贸 de Castell贸 aprova les bases per a subvencionar amb 150.000 euros els cicles de concerts

L’objectiu 茅s recolzar als organitzadors d’esdeveniments musicals que tinguen un m铆nim de quatre dies de duraci贸, consecutius o no, en un interval de temps de 30 dies com a m脿xi.

El Patronat de Turisme de Castell贸 ha aprovat les bases que regulen les subvencions per a cicles de m煤sica que es desenvolupen a la prov铆ncia de Castell贸 durant aquest 2022. Es tracta d’una l铆nia d’ajuda que, com destaca la diputada de Turisme, Virginia Mart铆,聽vol聽recolzar als organitzadors de cicles de concerts amb un m铆nim de quatre dies de duraci贸, consecutius o no, en聽un interval de temps de 30 dies com a m脿xim.

Les bases, ratificades en la comissi贸 permanent del Patronat Provincial de Turisme de Castell贸 del passat 28 de juliol, recullen un muntant total de 150.000 euros. La quantia de la subvenci贸 ser脿 del 80 per cent de l’activitat, sent l’aportaci贸 m脿xima per beneficiari de 40.000 euros.

El president de la Diputaci贸 de Castell贸, Jos茅 Mart铆, ha ressaltat que la instituci贸 provincial, a trav茅s del Patronat de Turisme, compta amb una l铆nia de patrocinis per a grans festivals, com poden ser el FIB, l’Arenal Sound聽o el Rototom, “per貌 consider脿vem important estar al costat dels organitzadors聽d’altres esdeveniments musicals que, en els complicats mesos que travessem des de l’inici de la pand猫mia fa m茅s de dos anys, han fet un esfor莽 per mantindre viva l’activitat musical”.

Segons Mart铆, la meta 茅s recolzar “la cultura en tots els seus 脿mbits, cultura des de l’脿mbit de cicles musicals que arriben a totes les comarques de la prov铆ncia i generen activitat econ貌mica als nostres pobles”.

Les despeses subvencionables s贸n diversos, destacant la contractaci贸 d’artistes o ag猫ncies que ostenten la seua representaci贸; el lloguer d’escenaris, carpes, pantalles audiovisuals, sistemes d’enllumenat i equips de so i 脿udio; la contractaci贸 de publicitat via agencies de comunicaci贸 o mitjans de comunicaci贸 o el lloguer de vehicles comercials per a les dates exactes del festival i els 10 dies anteriors i posteriors al primer i 煤ltim concert del cicle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.