fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El pressupost de Benic脿ssim ascendir脿 a 28,4 milions d’euros

El pressupost de Benic脿ssim ascendir脿 a 28,4 milions d’euros

Els comptes municipals estaran marcats per la rebaixa de l’IBI i les accions en mat猫ria Covid.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Benic脿ssim est脿 ultimant els pressupostos per al present exercici. Uns comptes municipals que com avan莽a l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, estaran marcats per la rebaixa de l’Impost de B茅ns immobles (IBI) i les accions en mat猫ria Covid i ascendiran a 28,4 milions d’euros. La primer edil explica que publicada definitivament l’entrada en vigor de la modificaci贸 d’IBI, 茅s quan s’han pogut plasmar els ingressos reals en el pressupost i poder aix铆 tancar els comptes per a la seua aprovaci贸 en ple鈥. Aix铆, una vegada aprovat definitivament el tipus de gravamen al 0,54, l’ajuntament ha pogut calcular un minvament d’ingressos de 377.000 euros per la rebaixa d’aquest tribut, 鈥減er貌 aquesta rebaixa permetr脿 que aquest diners estiga en el millor lloc possible, en la butxaca dels ciutadans鈥, incideix Susana Marqu茅s.
A m茅s de la rebaixa del tipus de gravamen de l’IBI, l’ajuntament continua amb la congelaci贸 de taxes i preus p煤blics, 鈥渟eguint la pol铆tica de no gravar a les butxaques dels ve茂ns i les ve茂nes鈥.

I un altre dels pilars del pressupost per al 2021 a Benic脿ssim seran les accions en mat猫ria Covid-19 ja que continuaran els serveis especials de neteja i desinfecci贸 aix铆 com les ajudes socials als col路lectius m茅s vulnerables. 鈥淟’any passat vam posar en marxa el Pla Reactiva Benic脿ssim, destinant m茅s de 3 milions a ajudar a les fam铆lies i a les nostres empreses, amb la determinaci贸 de no deixar a ning煤 arrere鈥. Un pla que es reeditar脿 enguany 鈥減er a continuar ajudant a les fam铆lies i al teixit empresarial del nostre municipi鈥, ha indicat Susana Marqu茅s, qui afig que 鈥渓’equip de govern va obrir des d’el mes de novembre passat a tots els grups de la corporaci贸 municipal la possibilitat de fer propostes perqu猫 puguen ser valorades i incloure-les en el pressupost perqu猫 el nostre objectiu 茅s aprovar uns comptes que compten amb el major consens possible鈥.
Paral路lelament, s’est脿 treballant en la liquidaci贸 del pressupost del 2020, 鈥渓es dades econ貌miques positives del qual possibilitaran la incorporaci贸 de romanents per a la realitzaci贸 de noves inversions鈥, ha afegit el regidor d’Hisenda, Arturo Mart铆.

Leave a Reply

Your email address will not be published.