fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El pressupost d’Onda per a 2019 preveu prop de 4 milions en inversions

El pressupost d’Onda per a 2019 preveu prop de 4 milions en inversions

L’Ajuntament d’Onda ha comen莽at a treballar en l’elaboraci贸 dels pressupostos per al pr貌xim any.

Uns comptes que comptaran amb una partida d’inversions de prop de 4 milions d’euros, gr脿cies a les gestions que ha dut a terme l’equip de govern. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, explica que “les dades que maneja el departament d’Hisenda que dirigeix la regidora, Silvia Cerd脿, s贸n molt positius, ja que preveuen unes inversions hist貌riques per a la localitat. Per貌, a m茅s, cal valorar que esta partida est脿 basada en obres reals i que puguen millorar el dia a dia de la ciutadania, ja que el Pla de Millora de Barris ser脿 molt important quant a les inversions es refereix amb un augment respecte al passat exercici, al que a m茅s es poden sumar la quantitat assignada als pressupostos participatius, a camins i vies p煤bliques o per a millores d’accessibilitat. Per貌, tamb茅 contemplem reivindicacions de la ciutadania com s贸n les millores en instal路lacions esportives, com les cond铆cies del Trinquet, entre moltes altres coses”.

Aix铆 mateix, les inversions estan aconseguint xifres hist貌riques gr脿cies a la implicaci贸 d’altres administracions amb els comptes onders. “Des de l’equip de govern hem reivindicat all貌 que es mereixen els onders i hem aconseguit dos projectes molt importants per a Onda, com s贸n l’脌rea de Regeneraci贸 i Rehabilitaci贸 Urbana (ARRU) que canviar脿 la fisonomia del centre hist貌ric i els Fons Feder de la Uni贸 Europea gr脿cies a l’Estrat猫gia de Desenvolupament Urb脿 Sostenible i Integrada (EDUSI) que vam elaborar a principi de legislatura i que suposaran una inversi贸 de 5 milions d’euros en la localitat en els pr貌xims anys per a transformar Onda”, argumenta Huguet.
L’alcalde explica que “estes inversions s贸n molt importants per a la localitat i estem segurs que es traduiran en una millora de la qualitat de vida de la ciutadania, perqu猫 apostarem perqu猫 cada euro que gaste l’Ajuntament siga per a incrementar els beneficis dels nostres ve茂ns i para a莽貌 estem gestionant responsablement des del primer dia de legislatura. Volem el millor per a Onda i els pressupostos del 2019 seguiran aqueixa premissa”.

Ximo Huguet conclou que “encara seguim recopilant totes les dades econ貌miques per al pr貌xim exercici, per貌 amb la informaci贸 que tenim, sabem que els comptes del 2019 tindran un marcat car脿cter social, de col路laboraci贸 amb el teixit associatiu de la localitat per a resultar els m茅s inclusius possible, per貌 com hem anunciat avui, seran uns pressupostos que invertiran molt en el futur d’Onda”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.