fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El pressupost d’Onda per a 2019 preveu prop de 4 milions en inversions

El pressupost d’Onda per a 2019 preveu prop de 4 milions en inversions

L’Ajuntament d’Onda ha començat a treballar en l’elaboració dels pressupostos per al pròxim any.

Uns comptes que comptaran amb una partida d’inversions de prop de 4 milions d’euros, gràcies a les gestions que ha dut a terme l’equip de govern. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, explica que “les dades que maneja el departament d’Hisenda que dirigeix la regidora, Silvia Cerdà, són molt positius, ja que preveuen unes inversions històriques per a la localitat. Però, a més, cal valorar que esta partida està basada en obres reals i que puguen millorar el dia a dia de la ciutadania, ja que el Pla de Millora de Barris serà molt important quant a les inversions es refereix amb un augment respecte al passat exercici, al que a més es poden sumar la quantitat assignada als pressupostos participatius, a camins i vies públiques o per a millores d’accessibilitat. Però, també contemplem reivindicacions de la ciutadania com són les millores en instal·lacions esportives, com les condícies del Trinquet, entre moltes altres coses”.

Així mateix, les inversions estan aconseguint xifres històriques gràcies a la implicació d’altres administracions amb els comptes onders. “Des de l’equip de govern hem reivindicat allò que es mereixen els onders i hem aconseguit dos projectes molt importants per a Onda, com són l’Àrea de Regeneració i Rehabilitació Urbana (ARRU) que canviarà la fisonomia del centre històric i els Fons Feder de la Unió Europea gràcies a l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrada (EDUSI) que vam elaborar a principi de legislatura i que suposaran una inversió de 5 milions d’euros en la localitat en els pròxims anys per a transformar Onda”, argumenta Huguet.
L’alcalde explica que “estes inversions són molt importants per a la localitat i estem segurs que es traduiran en una millora de la qualitat de vida de la ciutadania, perquè apostarem perquè cada euro que gaste l’Ajuntament siga per a incrementar els beneficis dels nostres veïns i para açò estem gestionant responsablement des del primer dia de legislatura. Volem el millor per a Onda i els pressupostos del 2019 seguiran aqueixa premissa”.

Ximo Huguet conclou que “encara seguim recopilant totes les dades econòmiques per al pròxim exercici, però amb la informació que tenim, sabem que els comptes del 2019 tindran un marcat caràcter social, de col·laboració amb el teixit associatiu de la localitat per a resultar els més inclusius possible, però com hem anunciat avui, seran uns pressupostos que invertiran molt en el futur d’Onda”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.