fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els pressupostos municipals 2017 d’Alcal脿-Alcossebre segueixen centrats en les pol铆tiques socials

Els pressupostos municipals 2017 d’Alcal脿-Alcossebre segueixen centrats en les pol铆tiques socials

Ascendeixen a 9.890.600 euros i han comptat amb les propostes de ve茂ns, grups municipals i col路lectius.

L’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre portar脿 a aprovaci贸 els pressupostos municipals 2017 el proper dimecres 30 de novembre, en el transcurs del ple ordinari. Els pressupostos ascendeixen a 9.890.600 euros i tenen en les pol铆tiques socials el seu principal eix d’actuaci贸.

En aquest 脿mbit, es segueix apostant per mantenir un ampli paquet d’ajudes i bonificacions, aix铆 com accions destinades a donar continu茂tat a programes d’acci贸 social i foment de l’ocupaci贸 amb la posada en marxa d’un nou Pla Local d’Ocupaci贸. El suport al desenvolupament del turisme, com a motor econ貌mic, aix铆 com del comer莽 i l’activitat empresarial i la cont铆nua millora de l’entorn urb脿 i dels recursos patrimonials del municipi completen les l铆nies fonamentals d’actuaci贸 de l’equip de govern reflectides en aquests pressupostos.

En aquesta l铆nia destaquen un estudi per crear el carril bici o un conveni amb la Universitat Polit猫cnica de Val猫ncia per a la rehabilitaci贸 de l’edifici annex a l’Ermita de Santa Ll煤cia, condicionar una nova zona de mirador al costat del port esportiu de Les Fonts o continuar amb accions d’accessibilitat, millora i pavimentaci贸 de tots dos nuclis urbans, aix铆 com comen莽ar a aplicar el nou Pla de Prevenci贸 contra Incendis Forestals.

Els pressupostos s’han elaborat buscant la m脿xima participaci贸 de ve茂ns i col路lectius i fomentant el di脿leg amb els grups municipals. La regidora d’Hisenda, Maria Agut, ha destacat que “estem fins i tot estudiant l’esmena del Grup Municipal Socialista presentada ahir mateix i ja vam recollir en la redacci贸 dels pressupostos diverses propostes dels grups de l’oposici贸”.

L’Alcalde Francisco Juan ha destacat que “hem elaborat aquests pressupostos, com sempre, pensant en els nostres ve茂ns i en les seves necessitats. Per aix貌, el foment de la participaci贸 ciutadana, a trav茅s de nous instruments, ha estat fonamental. I hem est猫s aquesta participaci贸 a tots els grups municipals. Esperem trobar en tots aquesta voluntat de consens”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.