fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els Pressupostos Participatius de Benic脿ssim en 2022 van tindre un grau d’execuci贸 del 90%

Els Pressupostos Participatius de Benic脿ssim en 2022 van tindre un grau d’execuci贸 del 90%

La campanya de Pressupostos Participatius 2023 estar脿 oberta a propostes dels ve茂ns de Benic脿ssim fins al dia 30 de gener.

La campanya ‘Junts Constru茂m Benic脿ssim. La teua opini贸 compte’, estar脿 oberta a propostes dels ve茂ns de Benic脿ssim fins el pr貌xim dia 30 de gener. 鈥淓ls Pressupostos Participatius de 2022 van tindre un grau d’execuci贸 del 90%, de les 168 propostes presentades, m茅s de 150 es van dur a terme durant l’any passat. D’elles, un alt percentatge fan refer猫ncia a temes de mobilitat dins del municipi ja que v脿ries s贸n les demandes relacionades amb la millora de voreres, asfaltat i accessos per als vianants, aix铆 com millores en la il路luminaci贸, carrils bici i transport p煤blic鈥, ha destacat l’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu茅s.

Aquesta huitena edici贸 com en anteriors, poden participar totalitat dels ve茂ns i el teixit associatiu de la localitat. Poden presentar les seues idees per a millorar la ciutat o fent les seues aportacions en el disseny, execuci贸 i seguiment dels projectes seleccionats als quals es destinar脿 una part del pressupost municipal.

鈥淟es persones i les fam铆lies s贸n el centre de les nostres pol铆tiques, i garantir la salut, seguretat i benestar a Benic脿ssim 茅s l’eix de transmissi贸. Amb aquest objectiu vam posar en marxa aquesta iniciativa de participaci贸 ciutadana i tenim la sort de tindre a Benic脿ssim una ciutadania activa i compromesa amb el futur del nostre municipi鈥 ha assenyalat Marqu茅s.

El consistori vol que siga la ciutadania qui decidisca finalment els projectes que puguen executar-se al llarg de 2023 amb la incorporaci贸 de romanents el mes de mar莽. Aquestes iniciatives, una vegada avaluades t猫cnica i econ貌micament, seran cobertes pels romanents de tresoreria que estar脿 actiu a partir del mes de mar莽. Es podran presentar idees associades a qualsevol 脿mbit d’actuaci贸 de compet猫ncia municipal, cada proposta haur脿 de ser presentada en un 煤nic formulari. Rebudes les propostes, seran valorades tant t猫cnica com econ貌micament per part dels serveis municipals per a concloure la seua viabilitat, i es donaran a con茅ixer per a la seua inclusi贸 en els comptes anuals, despr茅s de la incorporaci贸 de romanents al pressupost municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.