fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els Pressupostos Participatius de Vila-real arriben a la fase final amb tan sols tres propostes pendents d’executar

Els Pressupostos Participatius de Vila-real arriben a la fase final amb tan sols tres propostes pendents d’executar

A punt de convocar la setena edici贸, l’Ajuntament segueix avan莽ant en les 33 peticions realitzades pels ve茂ns l’octubre del 2016.

La sisena edici贸 dels Pressupostos Participatius segueix avan莽ant i, a punt de realitzar la setena convocat貌ria i en plena fase final, tan sols queden tres, de les 33 propostes, pendents d’executar.

La regidora de Participaci贸 Ciutadana, Gemma Gil, ha fet un nou balan莽 de la situaci贸 dels pressupostos i assegura que “gran part de les peticions realitzades pels ve茂ns est脿 en fase d’execuci贸 i, en la gran majoria dels casos, pocs dies abans de finalitzar-se”. Aix铆, assenyala que actualment, la proposta de crear una rotonda en l’avinguda del Cardenal Taranc贸n per a l’acc茅s fluid i segur al col路legi Pius XII est脿 en fase d’avantprojecte i es far脿 pr貌ximament, mentre que la petici贸 de realitzar una campanya per a la milloran莽a de la conviv猫ncia entre cotxes, bicicletes i vianants est脿 pendent d’execuci贸, igual que l’ampliaci贸 del parc de la Panderola.

Gil tamb茅 ha destacat el gran nombre d’iniciatives engegades en els 煤ltims mesos, com el taller d’atenci贸 a persones majors, dependents o amb discapacitat; la instal路laci贸 de jocs adaptats per a xiquets amb discapacitat en els parcs infantils; l’asfaltat de carrers com el de les Corts Valencianes; la creaci贸 d’un aparcament per a camions; la campanya contra el maltractament animal; la creaci贸 de m茅s passos adaptats en diversos carrers o la campanya sobre l’煤s de l’intermitent, entre d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.