fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Espanya no paga el FLA a la Comunitat Valenciana

Espanya no paga el FLA a la Comunitat Valenciana

El Ministeri d’Hisenda ha abonat el FLA per a prove茂dors i entitats locals del primer trimestre de 2016 a vuit comunitats aut貌nomes: Andalusia rep 164,44 milions, Arag贸 rep 35,4 milions, Cant脿bria rep 14,37 milions, Castella-la Manxa rep 42,34 milions. Extremadura rep 23,58 milions, Regi贸 de M煤rcia rep 28,22 milions, Illes Balears rep 24,27 i Catalunya rep 172,74 milions.

El Ministeri que dirigeix Crist贸bal Montoro assegura que la Comunitat Valenciana no ha rebut encara els fons del FLA degut a que la documentaci贸 del pla d’ajust, no es va presentar correctament com demanava Hisenda i que es va demanar al govern de la Generalitat que ho envi茅s de nou.

En la Conselleria d’Hisenda i Model Econ貌mic van donar per bo el retard, ja que a莽貌 significa que “han batallat” per a reduir al m铆nim l’Acord de No Disponibilitat de 170 milions que exigia el Ministeri d’Hisenda.

A m茅s, fonts del govern auton貌mic expliquen que el Pla d’Ajust tenia tres condicionalitats: L’Acord de No disponibilitat, l’adhesi贸 al Protocol de Farmaindustria i l’entrada en la plataforma FACE (Factures Electr貌niques de l’Administraci贸 General de l’Estat) perqu猫 hi haguera connexi贸 directa entre les anotacions comptables de la Generalitat a trav茅s de Registre Unificat de Factures (RUF) i el Ministeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.